Construction All Risk (CAR)-verzekering

Bij een bouwproject komt een hoop kijken en zijn er meerdere partijen bij betrokken. Architecten, aannemers, onderaannemers, installateurs en noem maar op.

Tijdens een bouwproject kunnen er allerlei dingen gebeuren waardoor het project kan worden beschadigd. Een zware regenbui, blikseminslag of vandalisme.

Met een Construction Allrisk (CAR)-verzekering bent u voor dit soort materiële schade verzekerd. Niet alleen uw bedrijf, maar ook de andere partijen die betrokken zijn bij het bouwproject zijn meeverzekerd.

Car-verzekering

Is een CAR-verzekering verplicht?

Nee, dit is niet verplicht maar wel aan te raden. U als (hoofd) aannemer bent eindverantwoordelijk voor het bouwproject. Maar u heeft wel te maken met onderaannemers. Wat als zij geen goed werk opleveren? Of schade aan de bouw veroorzaken? Een CAR-verzekering dekt deze schade, ongeacht wie er aansprakelijk wordt gesteld.

Persoonlijk advies voor uw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in of neem contact op via onze contactpagina. Wij brengen graag voor u de risico’s van uw bedrijf in kaart. Aan de hand hiervan bespreken wij samen met u hoe wij deze risico’s het beste kunnen beperken met de juiste dekking voor uw CAR-verzekering.

  Uw verzekeringsadviseurs

  Denny Trouwborst

  Vennoot &
  Adviseur Zakelijke Markt

  0180 513 069
  06 517 424 89
  denny@koosrook.nl

  Ruud Broere

  Schadespecialist &
  Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt
  .

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Onze verzekeringsproducten

  Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

  Verzekering afsluiten

  Onze verzekeringspartners

  Heeft u een vraag?

  We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.