Arbeidsongeschiktheidsverzekering (Ondernemers-AOV)

Ook u als ondernemer kunt tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt raken. Het is belangrijk om hier goed bij stil te staan. Als u niet kunt werken heeft u ook geen inkomsten waardoor u uw vaste lasten niet meer kan betalen.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bent u verzekerd van een inkomen als u arbeidsongeschikt raakt. U krijgt dan van uw verzekeraar een uitkering als u arbeidsongeschikt raakt door ziekte of een ongeval.

U kunt uw inkomen tot aan 80% verzekeren of alleen uw vaste lasten. Ook kunt u de duur van de verzekering zelf bepalen. Voor een korte periode of tot aan uw pensioen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zakelijk

Wat kost een AOV?

De kosten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Hoe meer u verzekerd hoe hoger uw premie. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de hoogte van uw premie: uw leeftijd, uw beroep en werkzaamheden en uw gezondheid.

Hoe sluit ik een AOV af?

U kunt een Arbeidsongeschiktheidsverzekering via ons afsluiten. Wij kunnen goed voor u inschatten wat het beste bij uw situatie past. Zo betaald u nooit te veel premie en bent u goed verzekerd.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een AOV verzekering afsluiten? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op via onze contactpagina. Onze adviseurs adviseren u graag.

  Uw verzekeringsadviseurs

  Denny Trouwborst

  Vennoot &
  Adviseur Zakelijke Markt

  0180 513 069
  06 517 424 89
  denny@koosrook.nl

  Ruud Broere

  Schadespecialist &
  Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt
  .

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Onze verzekeringsproducten

  Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

  Verzekering afsluiten

  Onze verzekeringspartners

  Heeft u een vraag?

  We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.