Wat is een bedrijfsgebouwenverzekering?

Een bedrijfsgebouwenverzekering (zakelijke opstalverzekering) is een verzekering voor eigenaren van bedrijfsgebouwen. U kunt uw bedrijfsgebouw verzekeren tegen de financiële gevolgen bij materiële schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, ontploffing, lekkage of storm.

Bedrijfsgebouwenverzekering

Voor wie is een bedrijfsgebouwenverzekering?

Een gebouwenverzekering is voor elke ondernemer en VvE. Bij schade aan een bedrijfsgebouw komen allerlei kosten bij kijken zoals herstelwerkzaamheden, het regelen van een ander (tijdelijk) pand en noem maar op.

Wilt u meer weten?

Elk bedrijfsgebouw is anders, waardoor geen enkel risico gelijk is. Daarom is een bedrijfsgebouwenverzekering maatwerk. Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden kunnen wij samen met u kijken naar de best passende bedrijfsgebouwenverzekering.

Heeft u nog vragen of bent uw benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.

  Uw verzekeringsadviseurs

  Denny Trouwborst

  Vennoot &
  Adviseur Zakelijke Markt

  0180 513 069
  06 517 424 89
  denny@koosrook.nl

  Ruud Broere

  Schadespecialist &
  Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt
  .

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Onze verzekeringsproducten

  Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

  Verzekering afsluiten

  Onze verzekeringspartners

  Heeft u een vraag?

  We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.