Pensioenverzekering

Meestal bouwt u pensioen op via uw werkgever, een werkgeverspensioen. Uw werkgever kan dit pensioen bij een pensioenfonds, premiepensioeninstelling of verzekeraar onderbrengen. Als het bij een verzekeraar wordt ondergebracht spreekt men over een pensioenverzekering.

Met een pensioenverzekering krijgt u de mogelijkheid om een pensioen op te bouwen als aanvulling op uw AOW (Algemene Ouderdomswet). U krijgt dan naast uw AOW-uitkering een pensioenuitkering.

Naast een werkgeverspensioen bestaat er ook de mogelijkheid om een privépensioenverzekering afsluiten. Hiermee kunt u zelf extra sparen voor uw pensioen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het opbouwen van (extra) pensioen? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om vrijblijvend en onafhankelijk advies te geven en een berekening te maken voor de premie. Zo betaalt u nooit te veel premie en loopt u geen onnodige risico’s op.

  Uw verzekeringsadviseurs

  Denny Trouwborst

  Vennoot &
  Adviseur Zakelijke Markt

  0180 513 069
  06 517 424 89
  denny@koosrook.nl

  Ruud Broere

  Schadespecialist &
  Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Rick Verweij

  Adviseur Particuliere en
  Zakelijke Markt & Bankzaken

  0180 513 069
  rick@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt
  .

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Onze verzekeringsproducten

  WONING

  Bescherm u tegen de financiële gevolgen van calamiteiten voor uw huis en uw eigendommen met een opstalverzekering, inboedel-
  verzekering of VvE pakketverzekering.

  RECREATIE

  Zorg dat u gedekt bent tegen onvoorziene omstandigheden d.m.v. een reisverzekering, annuleringsverzekering, caravanverzekering, pleziervaartuigverzekering.

  AANSPRAKELIJKHEID

  Voorkom financiële gevolgen van diverse risico’s met een aansprakelijkheidsverzekering of een rechtsbijstandverzekering.

  MOBILITEIT

  Verzeker u tegen schade of diefstal van uw fiets, bromfiets, e-bike, motor, auto, klassieke auto, scooter of scootmobiel.

  OVERLIJDEN

  Kies voor financiële zekerheid voor uw nabestaanden met een overlijdens-
  risicoverzekering of een uitvaartverzekering.

  PENSIOEN

  Stel uw financiële toekomst op latere leeftijd veilig met een pensioenverzekering of een lijfrenteverzekering.

  Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

  Verzekering afsluiten

  Onze verzekeringspartners

  Heeft u een vraag?

  We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.