Compleet pakket financiële diensten onder één dak

Koos Rook Financiële Diensten is al bijna 60 jaar actief in de financiële wereld. In de loop der jaren is onze dienstverlening uitgegroeid tot een compleet pakket financiële diensten voor particulieren en bedrijven. Als volledig onafhankelijk adviseur kunnen we altijd de meest gunstige financiële condities voor verzekeringen en hypotheken bieden. Ook kunt u bij ons terecht voor uw administratie, bankzaken en persoonlijke financiële planning.
Uw persoonlijke mogelijkheden, wensen en behoeften zijn altijd uitgangspunt voor onze adviezen en onze dienstverlening.

Wilt u meer weten over ons? Onze medewerkers stellen zich hieronder graag aan u voor!

Team Koos Rook

Michel van den Brink

Vennoot en Hypotheekadviseur

“Als hypotheekadviseur doe ik al sinds 2005 voor de relaties van Koos Rook alles wat ik kan om de beste maatwerk oplossing te vinden voor hun woonlasten.”

Arie van Ommen

Vennoot en Fiscaal Adviseur

“Al 22 jaar verzorg ik met mijn team de complete administratie voor een grote diversiteit aan boekhoudklanten, waarbij ik gemotiveerd ben om de klant optimaal te ontzorgen.”

Peter zakelijk advies

Peter Rebergen

Vennoot en Senior Adviseur

“Al vanaf 1994 trek ik voor Koos Rook samen met de klant op naar een juiste oplossing voor zijn vragen. Aandacht voor en van de klant maakt alles mooier.”

Denny Trouwborst

Vennoot & Adviseur Zakelijke markt

“Sinds juni 1998 zoek ik naar verbinding tussen mensen en ondernemingen zodat onze relaties zich thuis voelen en dat op financieel gebied alles goed geregeld is.”

verzekering

Ruud Broere

Schadespecialist & Adviseur Particuliere Markt

“Al 18 jaar ben ik specialist schadebehandeling en kan ik alle zorgen van mijn klanten volledig uit handen nemen. Ik spring graag voor u in de bres!”

Joyce RegioBank Krimpen aan den IJssel

Joyce Hagenaar

RegioBank Adviseur

“Sinds januari 2005 werkzaam voor RegioBank binnen Koos Rook. Ik word blij van het persoonlijke contact en de tevreden reactie van klanten als ze een duidelijk en passend antwoord op hun financiële vragen hebben gekregen.”

Hilda van der Ham

Administratief medewerkster

“Ik zorg voor interne en externe administraties en verzorg aangiftes inkomstenbelasting voor particuliere en zakelijke klanten. Dat doe ik bij Koos Rook sinds september 2003.”

Daniëlle Slingerland

Administratief medewerkster

“Vanaf 1 oktober ’22 werk ik op de afdeling administratie bij Koos Rook Financiële Diensten. Het ontzorgen op administratief gebied en een goede band opbouwen met de klant zijn de leuke aspecten van mijn werk.”

Samantha de Jager

RegioBank Adviseur

“Sinds januari 2021 werkzaam voor RegioBank binnen Koos Rook. Ik word blij van het persoonlijke contact en de tevreden reactie van klanten als ze een duidelijk en passend antwoord op hun financiële vragen hebben gekregen.”

Corina van der Meer

Salarisadministratie en
administratief medewerkster

“Sinds april 2017 verzorg ik bij Koos Rook de loonadministratie voor een groot aantal relaties. Ik houd ervan om zaken uit te zoeken en met alle veranderingen op loongebied zit ik goed op mijn plaats.”

Anette van Oort

Backoffice medewerkster hypotheken

“Per 1 september 2021 maak ik deel uit van het team hypotheken bij Koos Rook Financiële Diensten. Ik ondersteun de hypotheekadviseurs vanaf de aanvraag tot aan het passeren van de hypotheek en uiteindelijk de nazorg.”

Esmee de Reuver

Marketing & Communicatie
medewerkster

“Binnen KRFD ben ik verantwoordelijk voor zowel de online- als offline marketingkanalen. Daarnaast analyseer ik kritisch de resultaten zodat er in de toekomst verbeteringen en vernieuwingen gerealiseerd kunnen worden.”

aansprakelijkheidsverzekering

Remco Roest

Adviseur Particuliere Markt

“Het geeft mij energie om verzekeringsoplossingen te vinden tegen een zo voordelig mogelijke premie, zodat ik voor Koos Rook van meerwaarde kan zijn voor de klant.”

Gecertificeerd planner

Jan Smits

Financieel Adviseur

“Sinds augustus 2018 ben ik financieel adviseur bij Koos Rook en zorg ik ervoor dat klanten inzicht krijgen in hun financiële situatie. Daarvoor doe ik graag een stapje extra.”

vacatures hypotheken

Hilde Versluis

Backoffice medewerkster hypotheken

“Sinds een aantal jaren werk ik met veel plezier bij KRFD. Een klant blij kunnen maken en helpen bij het vervullen van de waarschijnlijk grootste aankoop van hun leven, vind ik heel erg leuk.”

Mariëlle van Dam

Backoffice medewerkster hypotheken

“Sinds juni 2022 ben ik werkzaam voor Koos Rook Financiële Diensten. Als backoffice medewerkster hypotheken ondersteun ik de hypotheekadviseurs met de dossiers en help ik de klanten met hun vragen”.

Martine in ’t Hout

Administratief Medewerkster

” Vanaf 1 oktober 2021 ben ik vol enthousiasme begonnen bij KRFD op de afdeling administratie. Ik verzorg de volledige administratie van kleine en middelgrote bedrijven. Uw administratie is in vertrouwde handen en mocht u vragen hebben, neem gerust contact met mij op!”

zakelijke administratie

Natasja de Waard

Allround Boekhouder

“Hoi, ik ben Natasja en woonachtig in Krimpen aan de Lek.
Sinds 1 juni 2022 mag ik het team administratie versterken. Ik houd mij bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken.
Ik hoop door mijn jarenlange ervaring een toegevoegde waarde te zijn voor Koos Rook Financiële Diensten.”

Heeft u een vraag?

We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.