Welkom bij Koos Rook Financiële Diensten…

Waar financiën en gezelligheid hand in hand gaan! Bij ons geen stoffige kantoren en ingewikkeld jargon, maar een fris, laagdrempelig kantoor waar men zo binnen kan lopen. Wij zijn dé plek in de regio voor persoonlijk advies op maat over verzekeringen, hypotheken, financiële planning, administratie en bankzaken.
Ons dynamische team staat altijd klaar om klanten met een glimlach te ontvangen. We nemen de tijd om echt naar de wensen te luisteren, zodat we samen de beste financiële oplossingen kunnen vinden. 

Meer weten over ons? Onze medewerkers stellen zich hieronder graag voor!

Over koos rook financiele diensten

Team Koos Rook Financiële Diensten

Michel van den Brink

Vennoot en Hypotheekadviseur

“Als hypotheekadviseur doe ik al sinds 2005 voor de relaties van Koos Rook alles wat ik kan om de beste maatwerk oplossing te vinden voor hun woonlasten.”

Ruud Koos Rook Financiële Diensten

Ruud Broere

Schadespecialist & Adviseur Particuliere Markt

“Al 18 jaar ben ik specialist schadebehandeling en kan ik alle zorgen van mijn klanten volledig uit handen nemen. Ik spring graag voor u in de bres!”

Joyce Koos Rook Financiële Diensten

Joyce Hagenaar

RegioBank Adviseur

“Sinds januari 2005 werkzaam voor RegioBank binnen Koos Rook. Ik word blij van het persoonlijke contact en de tevreden reactie van klanten als ze een duidelijk en passend antwoord op hun financiële vragen hebben gekregen.”

Arie Koos Rook Financiële Diensten

Arie van Ommen

Fiscaal Adviseur

“Al 22 jaar verzorg ik met mijn team de complete administratie voor een grote diversiteit aan boekhoudklanten, waarbij ik gemotiveerd ben om de klant optimaal te ontzorgen.”

Esmee Koos Rook Financiële Diensten

Esmee de Reuver

Marketing & Communicatie
medewerkster

“Binnen KRFD ben ik verantwoordelijk voor zowel de online- als offline marketingkanalen. Daarnaast analyseer ik kritisch de resultaten zodat er in de toekomst verbeteringen en vernieuwingen gerealiseerd kunnen worden.”

Peter Koos Rook Financiële Diensten

Peter Rebergen

Vennoot en Senior Adviseur

“Al vanaf 1994 trek ik voor Koos Rook samen met de klant op naar een juiste oplossing voor zijn vragen. Aandacht voor en van de klant maakt alles mooier.”

Denny Koos Rook Financiële Diensten

Denny Trouwborst

Vennoot & Adviseur Zakelijke markt

“Sinds juni 1998 zoek ik naar verbinding tussen mensen en ondernemingen zodat onze relaties zich thuis voelen en dat op financieel gebied alles goed geregeld is.”

Jan Koos Rook Financiële Diensten

Jan Smits

Financieel Adviseur

“Sinds augustus 2018 ben ik financieel adviseur bij Koos Rook en zorg ik ervoor dat klanten inzicht krijgen in hun financiële situatie. Daarvoor doe ik graag een stapje extra.”

Hilda Koos Rook Financiële Diensten

Hilda van der Ham

Administratief medewerkster

“Ik zorg voor interne en externe administraties en verzorg aangiftes inkomstenbelasting voor particuliere en zakelijke klanten. Dat doe ik met veel plezier bij Koos Rook sinds maart 2003.”

Esmee Koos Rook Financiële Diensten

Daniëlle Slingerland

Administratief medewerkster

“Vanaf 1 oktober ’22 werk ik op de afdeling administratie bij Koos Rook Financiële Diensten. Het ontzorgen op administratief gebied en een goede band opbouwen met de klant zijn de leuke aspecten van mijn werk.”

Paul Vermeer

Paul Vermeer

MKB Adviseur

“Als MKB Adviseur lever ik met mijn expertise en enthousiasme maatwerkadvies aan onze MKB-klanten, zodat zij de beste verzekeringsopties vinden die aansluiten bij hun bedrijfsbehoeften.”

Corina Koos Rook Financiële Diensten

Corina van der Meer

Salarisadministratie en
administratief medewerkster

“Sinds april 2017 verzorg ik bij Koos Rook de loonadministratie voor een groot aantal relaties. Ik houd ervan om zaken uit te zoeken en met alle veranderingen op loongebied zit ik goed op mijn plaats.”

Remco Koos Rook Financiële Diensten

Remco Roest

Adviseur Particuliere Markt

“Het geeft mij energie om verzekeringsoplossingen te vinden tegen een zo voordelig mogelijke premie, zodat ik voor Koos Rook van meerwaarde kan zijn voor de klant.”

Hilde Koos Rook Financiële Diensten

Hilde Versluis

Backoffice medewerkster hypotheken

“Sinds een aantal jaren werk ik met veel plezier bij KRFD. Een klant blij kunnen maken en helpen bij het vervullen van de waarschijnlijk grootste aankoop van hun leven, vind ik heel erg leuk.”

Martine Koos Rook Financiële Diensten

Martine in ’t Hout

Administratief Medewerkster

” Vanaf 1 oktober 2021 ben ik vol enthousiasme begonnen bij KRFD op de afdeling administratie. Ik verzorg de volledige administratie van kleine en middelgrote bedrijven. Uw administratie is in vertrouwde handen en mocht u vragen hebben, neem gerust contact met mij op!”

Mariëlle Koos Rook Financiële Diensten

Mariëlle van Dam

Backoffice medewerkster hypotheken

“Sinds juni 2022 ben ik werkzaam voor Koos Rook Financiële Diensten. Als backoffice medewerkster hypotheken ondersteun ik de hypotheekadviseurs met de dossiers en help ik de klanten met hun vragen”.

Natasja Koos Rook Financiële Diensten

Natasja de Waard

Allround Boekhouder

“Hoi, ik ben Natasja en woonachtig in Krimpen aan de Lek.
Sinds 1 juni 2022 mag ik het team administratie versterken. Ik houd mij bezig met het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken.
Ik hoop door mijn jarenlange ervaring een toegevoegde waarde te zijn voor Koos Rook Financiële Diensten.”

Arlette Koos Rook Financiële Diensten

Arlette Bos

Backoffice medewerkster hypotheken

“Hallo, ik ben Arlette en ik woon samen met Mathieu en onze twee katten in Krimpen aan den IJssel. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en uit eten met mijn familie en vrienden. Sinds november 2023 ben ik begonnen op de afdeling hypotheken ter ondersteuning van de hypotheekadviseurs. Voor administratieve vragen m.b.t. hypotheken kunt u mij altijd bellen of mailen.”

Gerard Kalkman

Gerard Kalkman

Allround Boekhouder

“Sinds februari 2024 ben ik werkzaam bij KRFD. Met veel plezier verzorg ik, samen met een mooi team, de boekhouding van een groot aantal klanten.

Ik vind het leuk om onze klanten beter te leren kennen, een goede en vertrouwde band op te bouwen en hen uiteraard optimaal te ontzorgen op administratief gebied.”

Lianne Boom

Lianne Boom

Adviseur Particuliere Markt

“Vanaf januari 2024 werk ik op de afdeling verzekeringen bij Koos Rook Financiële Diensten.

Ik vind het leuk om in contact te zijn met klanten en de best passende verzekeringsoplossingen te vinden.”

Heeft u een vraag?

We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.