Hypotheekadvies bij Koos Rook Financiële Diensten Krimpen aan den IJssel

Bij het kopen van een huis wilt u natuurlijk zekerheid over uw woonlasten en liefst over een langere periode. Er zijn legio mogelijkheden voor hypotheken, maar daarom is het kiezen van de juiste hypotheek best een lastige zaak. Onze ervaren en deskundige hypotheekadviseurs helpen u graag bij uw keuze. We gaan op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Voor hypotheekadvies in Barendrecht en regio Rotterdam kunt u ook terecht bij onze dependance in Barendrecht bij RE/MAX.

Hypotheekadviseur Krimpen aan den IJssel

 HYPOTHEEK ADVIES

Boek een vrijblijvend gesprek.
Tel 0180 513 069

Neem contact op

 HYPOTHEEK OVERSLUITEN

Boek een vrijblijvend gesprek.
Tel 0180 513 069

NEEM CONTACT OP

 MAXIMALE HYPOTHEEK

Boek een vrijblijvend gesprek.
Tel 0180 513 069

BEREKEN HET

Hypotheek advies

Bij het kopen van uw (eerste) woning komt veel kijken. Welke hypotheekvormen zijn er? Waar moet ik een hypotheek afsluiten en wat is de maximale hypotheek die ik kan krijgen?

Koos Rook Financiële Diensten helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Van startershypotheek, verduurzaamhypotheek tot aan seniorenhypotheek.
Wij houden rekening met uw wensen, uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Op basis hiervan vergelijken wij de hypotheken bij diverse banken en geldverstrekkers. Ook uw eigen bank.

Na deze vergelijking bekijken wij samen met u de hypotheek met de voor u meest gunstigste voorwaarden en maandlasten. Wij geven u een passend advies over welke hypotheek het beste past bij u past.

Hypotheek oversluiten

We zoeken graag voor u uit of het interessant is om uw huidige hypotheek over te sluiten. Door veranderingen in hypotheekrente en de waarde van woningen kunt u wellicht uw woonlasten verlagen. Mogelijk kunt u extra geld beschikbaar krijgen voor aanpassingen in uw woning. Ook bestaat de mogelijkheid dat u vrij beschikbaar geld kunt opnemen. Neem gerust contact op met onze vestiging in Krimpen aan den IJssel.

Maximale hypotheek

Via onze handige online rekentool hieronder kunt u zelf uw maximale hypotheek berekenen. Dit is een indicatie. Wilt u een definitieve berekening? Neem dan gerust contact op met onze gekwalificeerde hypotheekadviseurs. Zij maken graag met u een definitieve berekening.

  Onafhankelijke hypotheekadviseur

  Persoonlijk contact

 Uw droomhuis maken we graag financieël mogelijk

Bereken uw maximale hypotheek

Met onze hypotheek calculator krijgt u een indicatie van uw maximale hypotheek.Maar, hypotheken zijn maatwerk. Maak dus altijd een afspraak om te bespreken wat bij uw persoonlijke situatie past.

Kan ik dit huis betalen?

Bereken snel of uw droomhuis binnen handbereik ligt.

Bereken of u dit huis kunt betalen

Wat worden mijn maandlasten?

Heeft u een leuke woning gevonden en bent u benieuwd wat uw maandlasten worden? Check het met onze tool.

Onze hypotheek partners

Uw hypotheekadviseurs

Michel van den Brink

Vennoot en Hypotheek
Adviseur

0180 513 069
06 542 538 21
michel@koosrook.nl

Peter huurverzekering

Peter Rebergen

Vennoot en Senior
Adviseur

0180 513 069
06 542 881 15
peter@koosrook.nl

Jan huurverzekering

Jan Smits

Certified Financial Planner CFP® en Financieel Adviseur

0180 513 069
06 104 041 03
jan@koosrook.nl

Hilde Versluis

Backoffice medewerkster hypotheken

0180 513 069
hilde@koosrook.nl

Anette van Oort

Backoffice medewerkster hypotheken

0180 513 069
anette@koosrook.nl

Mariëlle van Dam

Backoffice medewerkster hypotheken

0180 513 069
marielle@koosrook.nl

Hypotheekadvies bij Koos Rook uitgelegd

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies bij Koos Rook en hoe zorgen we ervoor dat u het beste advies krijgt voor uw situatie?

Voorbereiding hypotheekadvies

Met een goede voorbereiding van het hypotheekadvies gesprek kunnen wij u het snelst duidelijkheid verschaffen van uw mogelijkheden.

Wat kost een hypotheekadvies?

Een eerste hypotheekadvies is altijd gratis en vrijblijvend. Wij leggen u graag uit waarom en vooral wanneer u betaalt voor uw hypotheekadvies.

Heeft u een vraag?

We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan. Naast onze vestiging in Krimpen aan den IJssel kunt u ook terecht in Barendrecht.