Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Koos Rook Financiële Diensten

Aandacht voor mens en milieu heeft een belangrijke plaats in onze manier van werken.
We dragen ons steentje bij aan een duurzame toekomst en we willen een rol spelen in de samenleving waarin wij actief zijn. Dat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Onze actie op het gebied van duurzaamheid

“Op het gebied van duurzaamheid hebben we maatregelen genomen voor onze energievoorziening. Een belangrijk deel van ons energieverbruik wekken we zelf op met de zonnepanelen die op ons dak liggen. En voor een gezond binnenklimaat hebben wij een energiezuinig ventilatiesysteem, aangepast aan de laatste richtlijnen om gezondheidsklachten te voorkomen.

Ook in onze adviezen aan klanten brengen wij mogelijkheden voor verduurzaming onder de aandacht. We kunnen een totaalpakket regelen voor levering, installatie en financiering van zonnepanelen. En ook voor isolatiemaatregelen zoeken we de financieringsmogelijkheden.

Onze rol in de samenleving

Wij vinden dat wij een maatschappelijke bijdrage moeten leveren aan de samenleving in de regio waarin wij actief zijn. Met name op het gebied van sport, cultuur en goede doelen dragen wij ons steentje bij. En als zelfstandig adviseur van de RegioBank vervullen we ook op dat gebied onze rol als buurtzame bank.

We sponsoren onder meer de voetbalverenigingen DCV, Spirit, Perkouw, Dilettant en Barendrecht en de tennisvereniging in Lekkerkerk en Berkenwoude. Ook de muziekvereniging Concordia in Krimpen aan den IJssel ondersteunen we financieel.

Op cultuurgebied ondersteunen we het Perkouws feest en de toneelvereniging Berkenwoude.

Naast sport en cultuur ondersteunen we ook goede doelen zoals Ride4Kids en de Pip & Teun Foundation. Ook de stichting Belbus Krimpen kan op onze steun rekenen. En als zelfstandig adviseur RegioBank hebben wij een actie voor de buurt voor verpleeghuis Tiendhove en dagbesteding de Specialiteit in Krimpen aan den IJssel ondersteund.

mvo

Zorg voor verbinding

Binnen ons omvangrijke relatiebestand grijpen we iedere mogelijkheid aan om organisaties met elkaar in contact te brengen en op die manier commerciële mogelijkheden te benutten.

De jeugd is belangrijk

Omdat Maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijk is voor de jeugd. Wij steunen niet alleen clubs, organisaties en goede doelen maar ook de jeugd in bijvoorbeeld nieuwe sporttenues en materialen.

Wie wij sponsoren