Persoonlijke Financiële Planning
bij Koos Rook Financiële Diensten Krimpen aan den IJssel

Kan ik eerder stoppen met werken? Is alles goed geregeld als er een onverwachte gebeurtenis plaats vindt? Bouw ik genoeg pensioen op? Kan ik nog rond komen op mijn oude dag? Dit zijn allemaal vragen waarover u zich zorgen kunt maken.

Wij kunnen samen met u in begrijpelijke taal een financieel plan opstellen. Dit zorgt voor financiële rust en overzicht.

Persoonlijke financiele planning koos rook krimpen

PARTICULIER

Alles financieel goed geregeld hebben voor u en uw gezin. Dat geeft financiële rust, Wij geven u graag advies over wat u kunt doen om financieel gezond te blijven.

Meer informatie

ONDERNEMER/ZAKELIJK

Financiële zekerheid voor uw organisatie. Wij geven u graag financieel inzicht in wat nodig is om uw doelen en dromen voor uw organisatie waar te maken.

meer informatie

ONDERNEMING EN PERSONEEL

U kunt een hoop toekomstige risico’s verzekeren. Ook voor uw medewerkers. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling.

meer informatie

UW PERSOONLIJK FINANCIEEL PLAN

Wij brengen samen met u in kaart wat uw wensen en doelen zijn voor nu of in de toekomst en of dit haalbaar is. Hiermee geven wij u inzicht in bijvoorbeeld uw huidige en toekomstige financiële situatie.

Zo komen wij samen met u tot een persoonlijk plan waarin ook financiële en fiscale voordelen zijn opgenomen. Gebeurtenissen die uw financiële situatie rechtstreeks kunnen beïnvloeden nemen wij hier ook in mee. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, een nieuwe woning, het aflossen van een hypotheek, overlijden en echtscheiding.

Als alles voor u inzichtelijk en duidelijk is heeft u financiële rust. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de toekomst! Dat is Persoonlijke Financiële Planning.

Stappenplan

Plan van aanpak

Stap 1: Kennismaking
Graag maken wij persoonlijk kennis met u en inventariseren uw behoefte. Ook verzamelen wij alle gegevens die nodig zijn om een plan op te stellen.

Stap 2: Analyseren en opstellen Financieel Plan
De adviseur gaat alle gegeven uitgebreid analyseren en een Financieel Plan opstellen op basis van uw wensen en behoeften.

Stap 3: Bespreken Financieel Plan
Wij nemen samen met u het Financieel Plan door en geven daarbij de bijbehorende adviezen.

Stap 4: Advies op maat
Aan de hand van de gegeven adviezen ondernemen wij actie en bemiddelen hierin voor u.

  Gecertificeerde adviseurs

  Persoonlijk contact

 Advies op maat

Wat kost het advies?

Wij houden van duidelijkheid en geen onverwachte verrassingen. Een kennismakingsgesprek voor een Persoonlijke Financiële Planning is altijd gratis. In een persoonlijk adviesgesprek krijgt u volledig inzicht in de kosten van uw aanvraag. Hier vindt u onze tarieven.

Soorten hypotheken
CFP logo

Heeft u een vraag over Persoonlijke Financiële Planning?

Onze specialisten zijn zeer ervaren in financiële planning en zijn gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Dit keurmerk staat voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van financiële planning.

Wilt u een afspraak maken voor advies over uw financiële planning? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Maak een afspraak

Uw adviseurs

Jan Smits - Koos Rook Financiële Diensten

Jan Smits

Certified Financial Planner CFP®

0180 513 069
06 299 035 42
jan@koosrook.nl

Neem contact op
Peter Rebergen Koos Rook Financiele Diensten

Peter Rebergen

Senior Adviseur

0180 513 069
06 542 881 15
peter@koosrook.nl

Neem contact op