Ongevallenverzekering /bedrijfsongevallenverzekering

Ongevallen zitten in een klein hoekje, zo ook een bedrijfsongeval. U als werkgever moet er voor zorgen dat uw medewerkers hun werk in een veilige werkomgeving uit kunnen voeren. Dit wordt ook wel een zorgplicht van de werkgever genoemd en staat vast in de Arbowet.

Gebeurt er toch een bedrijfsongeval? En heeft uw medewerker (blijvend) letsel opgelopen tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden? Of overlijdt uw medewerker? Dan bent u met de bedrijfsongevallenverzekering goed gedekt tegen financiële gevolgen van het ongeval en is uw medewerker of de nabestaanden ook goed verzekerd.

bedrijfsongevallenverzekering

Ben u goed verzekerd?

Wilt u advies over de risico’s voor uw medewerkers en uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via de contactpagina. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend onafhankelijk advies welke bedrijfsongevallenverzekering het beste bij uw organisatie past.

  Uw verzekeringsadviseurs

  Denny Trouwborst

  Vennoot &
  Adviseur Zakelijke Markt

  0180 513 069
  06 517 424 89
  denny@koosrook.nl

  Ruud Broere

  Schadespecialist &
  Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt
  .

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Onze verzekeringsproducten

  Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

  Verzekering afsluiten

  Onze verzekeringspartners

  Heeft u een vraag?

  We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.