Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

Bij het runnen van een bedrijf kunnen zakelijke conflicten ontstaan waarbij u juridische hulp nodig kunt hebben. Een juridisch geschil kan bijvoorbeeld zijn; een leverancier die een product niet of kapot levert, een arbeidsconflict met een collega over een arbeidsovereenkomst of een klant die niet wil betalen.

Dit zijn vervelende situaties die helaas wel voor kunnen komen. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor juridische hulp. De juristen kunnen u dan helpen op bijvoorbeeld schade te verhalen bij de tegenpartij. Zo kunt u blijven ondernemen!

zakelijke rechtsbijstand

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over wat de mogelijkheden voor u zijn? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch met ons contact op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om vrijblijvend en onafhankelijk advies te geven en een berekening te maken voor de premie. Zo betaalt u nooit te veel premie en loopt u geen onnodige risico’s op.

Uw verzekeringsadviseurs

Denny Trouwborst

Vennoot &
Adviseur Zakelijke Markt

0180 513 069
06 517 424 89
denny@koosrook.nl

Ruud Broere

Schadespecialist &
Adviseur
Particuliere Markt

0180 513 069
ruud@koosrook.nl

Remco Roest

Adviseur Particuliere
Markt
.

0180 513 069
remco@koosrook.nl

Onze verzekeringsproducten

Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

Verzekering afsluiten

Onze verzekeringspartners

Heeft u een vraag?

We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.