Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) dekt de aansprakelijkheid voor schade door beroepsfouten bij adviserend werk. Deze verzekering wordt afgesloten samen met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De dekking van de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt afgestemd op het beroep dat u uitoefent. Als u een beroepsfout begaat dan bestaat de vermogensschade vaak uit financieel verlies. U kunt bijvoorbeeld een verkeerde beslissing maken wat grote financiële gevolgen kan hebben. Of u kunt als ingenieur zijnde een verkeerde berekening maken wat ook weer flinke gevolgen kan hebben voor het bouwproject.

beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Voor sommige beroepen is deze verzekering verplicht. Dit geldt voornamelijk voor adviserende beroepen. Denk hierbij aan financieel adviseurs, notarissen, architecten, notarissen etc.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over wat de mogelijkheden voor u zijn? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om vrijblijvend en onafhankelijk advies te geven en een berekening te maken voor de premie. Zo betaalt u nooit te veel premie en loopt u geen onnodige risico’s op.

  Uw verzekeringsadviseurs

  Denny Trouwborst

  Vennoot &
  Adviseur Zakelijke Markt

  0180 513 069
  06 517 424 89
  denny@koosrook.nl

  Ruud Broere

  Schadespecialist &
  Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt
  .

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Onze verzekeringsproducten

  Wij helpen u graag met het juiste verzekeringsproduct voor uw situatie.

  Verzekering afsluiten

  Onze verzekeringspartners

  Heeft u een vraag?

  We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.