Verzekeren

Zakelijke verzekeringen

Is uw onderneming op dit moment goed verzekerd? Weet u waarvoor uw bedrijf precies voor is verzekerd? Bent u zelf wel goed verzekerd? En hoe zit het met uw werknemers?

Veel vragen waar de meeste ondernemers geen antwoord voor hebben klaarliggen. Daarom helpen we u graag met het uitzoeken van de beste zakelijke verzekeringen voor uw onderneming om de belangrijkste risico’s uit te sluiten. Andersom kan natuurlijk ook, wellicht bent u op dit moment verzekerd voor iets wat vrijwel geen risico met zich meebrengt. In dit geval kunnen we de verzekering misschien beter schrappen.

Koos Rook Financiële Diensten maakt van uw lopende verzekeringen gratis een geheel vrijblijvende verzekeringsanalyse met bijbehorend advies. Met de verzekeringsanalyse van Koos Rook weet u achteraf zeker dat u goed verzekerd bent en niet te veel betaalt.

Meer weten? Neem via ons contactformulier direct contact met ons op of bel naar 0180-513 069.

Verzekeringsadvies op maat

Ondernemen is risicovol. Om deze risico’s zo klein mogelijk te houden is het verstandig om de mogelijkheden van de beschikbare verzekeringen na te gaan.

Bij het afsluiten van een verzekering wilt u zeker weten dat u alle risico’s heeft afgedekt. Bij Koos Rook Financiële Diensten bepalen we dan ook altijd aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek welke verzekeringen het best bij uw onderneming passen.

Aan de hand van uw risico’s, wensen en behoeften stellen we een verzekeringsadvies op. Een advies op maat waarmee we de belangrijkste risico’s dekken. Zo weet u zeker dat u enkel de verzekeringen afsluit die u echt nodig heeft.

Doordat we geheel onafhankelijk zijn van verzekeringsmaatschappijen krijgt u via ons de beste dekking met daarbij een erg scherpe premie. We vergelijken namelijk dagelijks de verschillende verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen. Dit alles met het doel om de beste verzekeringen af te sluiten voor onze klanten.

Op deze manier zoeken we samen met u naar de beste balans voor uw bedrijf.

Waarom klant worden bij Koos Rook Financiële Diensten?

Koos Rook Financiële Diensten onderscheid zich ten opzichte van haar concurrentie door…

Persoonlijk contact

Bij Koos Rook Financiële Diensten kiezen we ervoor om de nadruk te leggen op persoonlijk contact. Daarom stellen wij altijd een contactpersoon voor u aan die van het begin tot het eind voor u bereikbaar is en u op de hoogte houdt over de laatste ontwikkelingen omtrent uw zakelijke verzekering.

Een grote klantendiversiteit

Bij Koos Rook adviseren we klanten uit veel verschillende branches. Letterlijk van een administratiekantoor tot een bouwbedrijf. Dit zorgt ervoor dat we een advies kunnen geven dat van toepassing is op de branche waarin uw bedrijf werkzaam is. Dit is belangrijk omdat ieder vak en daarmee ieder bedrijf, andere risico’s met zich mee brengt.

Onafhankelijke verzekeringsadviseur

Doordat Koos Rook geheel onafhankelijk is worden enkel de verzekeringen met de beste dekking aangeboden. Zo zijn we aangesloten bij meer dan 20 verzekeringsmaatschappijen waardoor we altijd de verzekering adviseren die voor u het meest aantrekkelijk is. Zowel qua dekking als de hoogte van de premie.

Wilt u weten wat Koos Rook Financiële Diensten voor uw zakelijke verzekeringen kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-513 069 voor een afspraak.

Verzekeren

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste zakelijke verzekeringen. Hierdoor weet u dat u goed verzekert bent en niet te veel betaalt.

Lees Verder

Betalen en Sparen

Heeft u een starterskrediet nodig? Of een zakelijke lening? De financieel adviseurs van Koos Rook Financiële Diensten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Lees Verder

Financieringen

Heeft u een financiering nodig voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Koos Rook Financiële Diensten bekijkt graag voor u welke mogelijkheden er zijn en geeft u graag een financieringsadvies op maat.

Lees Verder

Administratie

Koos Rook Financiële Diensten verzorgt graag uw zakelijke administratie. Van loonadministratie tot omzetbelasting, uw administratie is bij Koos Rook Financiële Diensten in goede handen.

Lees Verder