Moderne bankproducten met een persoonlijk gezicht

Kenmerkend voor RegioBank is de persoonlijke service: u kunt zo binnen lopen bij iemand die u persoonlijk kent met een eenvoudige vraag of voor een uitgebreid advies over uw bankzaken.

RegioBank. De buurtzame bank

Onze 4 beloften aan u. Al 100 jaar.

  • We zijn groot en voelen klein.
  • We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt.
  • We zijn er voor de hele familie.
  • We dragen bij aan een leefbare buurt.
Joyce RegioBank Krimpen aan den IJssel

Betaalrekening

Met een betaalrekening kunt u snel en eenvoudig uw betalingen regelen met internetbankieren of de betaalapp. Bij de betaalrekening is een creditcard beschikbaar.
Ook is er een speciale jongeren-betaalrekening voor jongeren van 18 tot 27 jaar. De JongWijs betaalrekening met eigen betaalpas is er om kinderen te leren omgaan met geldzaken.

Sparen

Waar u ook voor spaart, RegioBank helpt uw spaarwens te vervullen. Met de Spaar-op-Maar-Vrij rekening kunt u vrij inleggen en opnemen. Met Zilvervloot sparen spaart u voor de toekomst van uw kind. De JongWijs Sparen rekening leert kinderen spelenderwijs omgaan met geld.

Buurtzame bank

RegioBank is sociaal betrokken en draagt samen met het Oranje Fonds bij aan lokale projecten om betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren.

Vraag uw RegioBank adviseur bij Koos Rook Financiële Diensten naar de mogelijkheden.

Voor al uw bankzaken bezoek onze pagina op Regiobank

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

Regiobank
regiobank

Hoge waardering van klanten

In recent onderzoek van de Consumentenbond gaven onze klanten aan RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daar zijn we erg trots op. Net als op de titel Klantvriendelijkste Bank van Nederland, natuurlijk. Toch fijn, omdat bij ons alles draait om persoonlijk klantcontact.

Team bankzaken

Joyce Hagenaar

RegioBank adviseur

0180  513 069
joyce@koosrook.nl

Samantha de Jager

RegioBank adviseur

0180 513 069
samantha@koosrook.nl