Moderne bankproducten met een persoonlijk gezicht

Kenmerkend voor RegioBank is de persoonlijke service: wij helpen u graag met een eenvoudige vraag of voor een uitgebreid advies over uw bankzaken. Maar om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u hiervoor een afspraak met ons te maken.

RegioBank. De buurtzame bank

Onze 4 beloften aan u. Al 100 jaar.

 • We zijn groot en voelen klein.
 • We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt.
 • We zijn er voor de hele familie.
 • We dragen bij aan een leefbare buurt.
Regiobank Krimpen aan den IJssel
Maak een afspraak

Betaalrekening

RegioBank heeft altijd een bankrekening die bij u past. U kiest zelf hoe u uw bankzaken regelt. Zo regelt u snel en makkelijk al uw dagelijkse betalingen online. En helpt uw adviseur u graag bij vragen.

Plus Betalen en de Jongerenbetaalrekening zijn onderdeel van Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Lees meer over Basis Bankieren.

Zelf uw pincode kiezen

Bij een nieuwe betaalrekening hoort een betaalpas met een nieuwe pincode. Wilt u zelf uw pincode kiezen? Dat kan bij RegioBank. U kunt zelf eenvoudig uw pincode wijzigen bij een geldautomaat van Geldmaat. Locaties van geldautomaten bij u in de buurt: Geldmaat

Sparen

Waar u ook voor spaart, RegioBank helpt uw spaarwens te vervullen. Met de Spaar-op-Maar-Vrij rekening kunt u vrij inleggen en opnemen. Met Zilvervloot sparen spaart u voor de toekomst van uw kind. De JongWijs Sparen rekening leert kinderen spelenderwijs omgaan met geld.

Buurtzame bank

RegioBank is sociaal betrokken en draagt samen met het Oranje Fonds bij aan lokale projecten om betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren.

Het is belangrijk dat lokale bewoners en ook ondernemers de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben van een adviseur die ze kennen en vertrouwen.
Wij zijn een fysiek bankfiliaal in de buurt om geldzaken te regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij als RegioBank voor u kunnen betekenen? Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die het beste bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

Wij adviseren u om een afspraak te maken. Dit helpt teleurstellingen te voorkomen en garandeert dat u de aandacht en tijd krijgt die u verdient.

U kunt contact met ons opnemen via 0180 513069 of u kunt het formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Voor al uw bankzaken bezoek onze pagina op Regiobank

  Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

  Regiobank
  regiobank

  Hoge waardering van klanten

  In recent onderzoek van de Consumentenbond gaven onze klanten aan RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daar zijn we erg trots op. Net als op de titel Klantvriendelijkste Bank van Nederland, natuurlijk. Toch fijn, omdat bij ons alles draait om persoonlijk klantcontact.

  Overstappen? Heel gemakkelijk

  Zit u nu nog bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice

  Lees meer over overstappen

  Team bankzaken

  Joyce Hagenaar

  Joyce Hagenaar

  RegioBank adviseur

  0180  513 069
  joyce@koosrook.nl

  Samantha de Jager Koos Rook Financiele Diensten

  Samantha de Jager

  RegioBank adviseur

  0180 513 069
  samantha@koosrook.nl