Hypotheek oversluiten

Hoeveel kunt u besparen op woonlasten door oversluiten van uw hypotheek?

Met de huidige extreem lage hypotheekrente, kunnen veel woningbezitters flink besparen op hun woonlasten. Door uw bestaande hypotheek te vervangen door een nieuwe, tegen de huidige (veel) lagere rente, kunt u direct financieel voordeel behalen. Omdat de hypotheekregels zijn verruimd kunnen ook 55-plussers of gepensioneerden profiteren!

bereken  Doe nu de online oversluitcheck

Als u snel een idee wilt hebben hoeveel u kunt besparen, doe dan de online oversluitcheck. Dan heeft u in ieder geval een idee van de besparingsmogelijkheden.

Bereken besparing

bel  Of maak een vrijblijvende afspraak

Om concreet te weten welke voordelen oversluiten van uw hypotheek heeft in uw persoonlijke situatie kunt u het beste een afspraak maken met één van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Koos Rook Financiële Diensten.

Afspraak maken

Profiteren van de overwaarde van uw woning

Met de huidige extreem lage hypotheekrente, zo rond de 1%, kunnen veel woningbezitters flink besparen op hun woonlasten. Door uw bestaande hypotheek te vervangen door een nieuwe, tegen de huidige (veel) lagere rente, kunt u direct financieel voordeel behalen. Omdat de hypotheekregels zijn verruimd kunnen ook 55-plussers of gepensioneerden profiteren!

Door de waardestijging van de huizen in de afgelopen jaren is ook de marktwaarde van uw huis waarschijnlijk flink gestegen. Die meerwaarde kunt u waarschijnlijk gebruiken om bij het oversluiten van uw hypotheek geld vrij te maken voor een verbouwing of voor het energiezuiniger maken van uw huis.

De hypotheekadviseurs van Koos Rook Financiële Diensten bekijken graag welke mogelijkheden er zijn voor uw persoonlijke situatie.

Hypotheek oversluiten

Uw hypotheek oversluiten

Met de historisch lage rente loont het vaak de moeite om uw hypotheek over te sluiten en geld te besparen of te investeren in verbetering van uw woning.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies bij Koos Rook en hoe zorgen we ervoor dat u het beste advies krijgt voor uw situatie?

Verzekeren

U wilt er altijd zeker van zijn dat u alle risico’s heeft afgedekt. Koos Rook Financiële Diensten begeleidt u hierin en geeft u graag persoonlijk advies.

Lees Verder

Hypotheken

De juiste hypotheek kiezen is een heel belangrijk. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst. Koos Rook Financiële Diensten zoekt graag uit welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

Lees Verder

Betalen en sparen

Samen met de Regio Bank kunnen wij u voorzien van veel diverse spaar- en betaalrekeningen. Koos Rook Financiële Diensten licht u graag voor over de verschillende mogelijkheden.

Lees Verder

Administratie

Ook als particulier kunt u voor uw administratie terecht bij Koos Rook Financiële Diensten. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de aangifte van inkomstenbelasting voor u.

Lees Verder