Samen met de makelaar maken wij een droomhuis bereikbaar

Als hypotheekadviseur werken we nauw samen met makelaars om kopers en verkopers van woningen snel duidelijkheid te geven over de financiële mogelijkheden.

Bij het kopen van een huis wilt u natuurlijk zekerheid over uw woonlasten en liefst over een langere periode. Er zijn legio mogelijkheden voor hypotheken, maar daarom is het kiezen van de juiste hypotheek best een lastige zaak. Onze ervaren en deskundige adviseurs helpen u graag bij uw keuze. We gaan op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

remax barendrecht

In de regio Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard zijn wij partner voor Van Herk Makelaardij in Krimpen aan den IJssel en in regio Barendrecht voor RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht.

Bij een aankoopproces geven wij de potentiële koper snel helderheid over de financieringsmogelijkheden van een nieuwe woning. En als de koop wordt gesloten verzorgen wij natuurlijk het totale proces om te komen tot een koopactie met hypothecaire financiering.

Bij een verkoopproces geven we de verkoper inzicht in de mogelijkheden van aankoop van een nieuwe woning.

Dependance bij RE/MAX in Barendrecht

Voor relaties van RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht is één van onze hypotheekadviseurs Michel van den Brink een aantal dagen per week aanwezig op het kantoor in Barendrecht.

Op deze manier kunnen makelaar en hypotheekadviseur zowel de aan- en verkoop als financiering van een nieuwe woning snel en op maat regelen.

Liever een gesprek buiten kantoortijden of ’s avonds? Dan kan dit op afspraak. Neem dan contact op via hypotheken@koosrook.nl of bel naar 0180 513 069.

Bezoekadres:
RE/MAX Makelaarsgroep Barendrecht
Dorpsstraat 50
2992 BE Barendrecht

Contactpersoon:
Michel van den Brink
michel@koosrook.nl
0180 513 069

Heeft u een vraag over hypotheken in Barendrecht?

We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u snel en vakkundig te woord te staan.