Wat kunt u van een hypotheekadviseur verwachten?

Wat kunt u van een hypotheekadviseur verwachten?

Bij het kopen van een huis wilt u natuurlijk zekerheid over uw woonlasten en liefst over een langere periode. Er zijn legio mogelijkheden voor hypotheken, maar daarom is het kiezen van de juiste hypotheek best een lastige zaak. Wij helpen u hier graag bij! 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wilt u een (nieuwe) hypotheek afsluiten of uw hypotheek oversluiten? Onze ervaren en deskundige hypotheekadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij geven onafhankelijk advies. Samen met u gaan wij op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Op basis hiervan vergelijken wij de hypotheken bij diverse banken en geldverstrekkers. Ook bij uw eigen bank.

Na deze vergelijking bekijken wij samen met u de hypotheek met de voor u meest gunstigste voorwaarden en maandlasten. Wij geven u een passend advies over welke hypotheek het beste past bij u past.

Komt u uit de regio Krimpen aan den IJssel of Krimpenerwaard dan kunt u hiervoor terecht op ons kantoor in Krimpen aan den IJssel aan de Parallelweg 1a. Voor hypotheekadvies in de regio van Rotterdam kunt u terecht bij onze dependance in Barendrecht bij RE/MAX.

Hypotheek oversluiten

We zoeken graag voor u uit of het interessant is om uw huidige hypotheek over te sluiten. Door veranderingen in hypotheekrente en de waarde van woningen kunt u wellicht uw woonlasten verlagen. Mogelijk kunt u extra geld beschikbaar krijgen voor aanpassingen in uw woning. Ook bestaat de mogelijkheid dat u vrij beschikbaar geld kunt opnemen. Neem gerust contact op als u hier vragen over heeft.

Maak een afspraak

Maximale hypotheek berekenen

Via onze handige online rekentool hieronder kunt u zelf uw maximale hypotheek berekenen. Dit is een indicatie. Wilt u een definitieve berekening? Neem dan gerust contact op met onze gekwalificeerde en onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij maken graag met u een definitieve berekening.

Bereken uw maximale hypotheek

Met onze hypotheek calculator krijgt u een indicatie van uw maximale hypotheek.Maar, hypotheken zijn maatwerk. Maak dus altijd een afspraak om te bespreken wat bij uw persoonlijke situatie past.

Kan ik dit huis betalen?

Bereken snel of uw droomhuis binnen handbereik ligt.

Bereken of u dit huis kunt betalen

Wat worden mijn maandlasten?

Heeft u een leuke woning gevonden en bent u benieuwd wat uw maandlasten worden? Check het met onze tool.

Wat kost een hypotheekadvies?

Een hypotheekgesprek is altijd gratis. Tijdens deze kennismaking, bij ons op kantoor of bij u thuis, bespreekt één van onze hypotheekadviseurs samen met u uw wensen en de mogelijkheden. Er zijn vele soorten hypotheken. Aan de hand van de informatie de de adviseur tijdens dit gesprek verzameld kan hij u precies vertellen welke vervolgstappen er nodig zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies bij Koos Rook en hoe zorgen we ervoor dat u het beste advies en hypotheek krijgt voor uw situatie?

Voorbereiding hypotheekgesprek

Met een goede voorbereiding van het hypotheekgesprek kunnen wij u het snelst duidelijkheid verschaffen van uw mogelijkheden.

Maak een afspraak

Uw hypotheekadviseurs

Michel van den Brink Koos Rook Financiele Diensten

Michel van den Brink

Vennoot en Hypotheek
Adviseur

0180 513 069
06 542 538 21
michel@koosrook.nl

Peter Rebergen Koos Rook Financiele Diensten

Peter Rebergen

Vennoot en Senior
Adviseur

0180 513 069
06 542 881 15
peter@koosrook.nl

Jan Smits - Koos Rook Financiële Diensten

Jan Smits

Certified Financial Planner CFP® en Financieel Adviseur

0180 513 069
06 299 035 42
jan@koosrook.nl

Hilde Versluis - Koos Rook Financiele Diensten

Hilde Versluis

Backoffice medewerkster hypotheken

0180 513 069
hilde@koosrook.nl

Marielle van Dam Koos Rook Financiele Diensten

Mariëlle van Dam

Backoffice medewerkster hypotheken

0180 513 069
marielle@koosrook.nl

Arlette Bos - Koos Rook Financiele Diensten

Arlette Bos

Backoffice medewerkster hypotheken

0180 513 069
arlette@koosrook.nl

Uitstekende klantreviews!

Bij Koos Rook Financiële Diensten hechten wij veel waarde aan wat onze klanten van onze dienstverlening vinden. Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening of wat zouden wij nog kunnen verbeteren.

Advieskeuze.nl is een onafhankelijk platform waarin onze klanten de mogelijkheid krijgen om hun ervaring met Koos Rook Financiële Diensten te delen. Dit kan ook anoniem.

Wij worden beoordeeld met een 9,9 o.b.v. ruim 400 reviews! Uit deze reviews blijkt voornamelijk dat het persoonlijke aspect hoog in het vaandel staat bij Koos Rook Financiële Diensten. Klanten vinden vooral de deskundigheid van de adviseurs, de betrokkenheid en de kennis een pluspunt van ons kantoor. Hier zijn wij dan ook zeer trots op!

Wilt u onze dienstverlening zelf ook eens ervaren? Vraag dan meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Maak een afspraak