Heeft u een wens voor uw buurt?

Buurtwens RegioBank Koos Rook Financiële Diensten

Wij van RegioBank Krimpen aan den IJssel dragen ons steentje bij door te bouwen aan een fijne en leefbare buurt. Dat doen wij graag samen met u!

Maar hoe dan wij dat dan? Dit doen wij door een buurtwens in vervulling te laten gaan. Misschien wilt u wel een buurtwens in vervulling laten gaan? Of heeft u via via weleens gehoord over een buurtwens? Denk aan een leuke glijbaan, een het opknappen van een buurtkamer, het aanschaffen van sportartikelen voor ouderen om in beweging te blijven en noem maar op!

Heeft u een buurtwens? Deel dan uw wens met ons. Dan laten wij hem misschien wel in vervulling gaan!

Eerdere buurtwensen

Wij hebben met elkaar al diverse buurtwensen in vervulling laten gaan. Zo heeft “Bakkie doen” met het gedoneerde bedrag meer (buiten)activiteiten kunnen organiseren en heeft de Amaliaflat er een fijne plek bij gekregen waar men bijeen kan komen voor een spelletje, een hapje en een lekkere bak koffie!

Heeft u ook een buurtwens die u in vervulling wil laten gaan? Deel deze dan met ons via bankzaken@koosrook.nl. Of loop even langs bij ons kantoor en geef het door aan onze collega Joyce of Esmee.

Wellicht komt uw buurtwens uit!

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen! Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Vragen? neem gerust contact op

Team bankzaken

Joyce RegioBank Krimpen aan den IJssel

Joyce Hagenaar

RegioBank Adviseur

0180 513 069
joyce@koosrook.nl

Esmee de Reuver

Marketing & Communicatie

0180 513 069
esmee@koosrook.nl