Veelgestelde vragen hypotheken

De meest gestelde vragen van Koos Rook Financiële diensten vindt u hier.

Mocht uw vraag er niet tussen staan of wilt u verduidelijking? Neem dan contact met ons op.

Met onze hypotheek calculator krijgt u een indicatie van uw maximale hypotheek. Maar, hypotheken zijn maatwerk. Maak dus altijd een afspraak om te bespreken wat bij uw persoonlijke situatie past.

U kunt met ons contact opnemen via onze contactpagina. Of u kunt ons bellen op 0180513069.

Bent u van plan om uw huis te verbouwen? Dan moeten daar financieel gezien wel de middelen voor zijn. U kunt bijvoorbeeld uw bestaande hypotheek verhogen om uw verbouwing te bekostigen, u kunt een tweede hypotheek afsluiten of een lening afsluiten voor de verbouwing. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt en kunnen een berekening voor u maken.

Ja. De mogelijkheden hangen af van uw persoonlijke situatie. Welk soort contract u heeft, speelt hierbij een zeer belangrijke rol, net als een intentieverklaring.
Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn als u geen vast contract heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u geen inkomen uit werk? Dan is het niet mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Dit is een te groot risico voor de hypotheekverstrekkers.

Een hypotheekgesprek is altijd vrijblijvend en dus kosteloos.

Ja. Met een positieve BKR-registratie is het mogelijk een hypotheek af te sluiten. Deze positieve registratie kan wel invloed hebben op de hoogte van het maximale hypotheekbedrag wat u kunt lenen.