Workshop Held met je Geld

Workshop Held met je Geld 31-01-2024

“Held met je Geld”: Een Inspirerende Workshop van Koos Rook Financiële Diensten/RegioBank

Op 30 januari 2024, had Koos Rook Financiële Diensten/RegioBank de eer om een bijzondere groep jonge meiden van 8 jaar oud te verwelkomen voor onze workshop “Held met je Geld”. Deze workshop, gericht op het ontwikkelen van financieel bewustzijn op jonge leeftijd, bleek een inspirerende ervaring te zijn voor zowel de deelnemers als voor ons.

Leren en ontdekken

De focus van “Held met je Geld” lag op het spelenderwijs leren over sparen en veilig bankieren. Het was fantastisch om te zien hoe deze jonge meiden met veel enthousiasme deelnamen aan de workshop.

Sparen met een doel

Wat deze workshop extra bijzonder maakte, was de persoonlijke touch die de meiden eraan gaven. Zo was er een meisje dat spaarde voor haar oma, om haar te kunnen verrassen met iets leuks. Dit toont aan dat financiële educatie niet alleen over geld gaat, maar ook over waarden als vrijgevigheid en zorg voor anderen.

Meer dan geld alleen

“Held met je Geld” ging niet alleen over het sparen van geld. Het ging ook over het opbouwen van vertrouwen en begrip rondom geldzaken. Door kinderen op jonge leeftijd vertrouwd te maken met financiën, bereiden we hen voor op een zelfstandige en verantwoordelijke financiële toekomst.

Klaar voor de volgende workshop

Na het succes van deze sessie kijken we bij Koos Rook Financiële Diensten/RegioBank al uit naar de volgende workshop. Volgende week zullen we kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 11 jaar verwelkomen. We zijn benieuwd naar hun ideeën en plannen, en staan klaar om hen te begeleiden in hun reis naar financiële wijsheid.

Tot slot

Bij Koos Rook Financiële Diensten/RegioBank geloven we dat financiële educatie een essentiële basis vormt voor iedereen. Met “Held met je Geld” dragen we bij aan een toekomst waarin jongeren slim en bewust omgaan met hun financiën. We zijn trots dat we deze kennis en vaardigheden kunnen delen en kijken uit naar de vele inspirerende workshops die nog komen gaan.

Vragen over financiële educatie of onze diensten? Bezoek onze website of neem contact op met ons team in Krimpen aan den IJssel. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen met raad en daad!

Neem contact op