Betalen en Sparen

Betalen en Sparen

Bij Koos Rook Financiële Diensten bent u aan het juiste adres op het gebied van betalen en sparen. Doordat we intermediair zijn van de RegioBank kunnen wij u verschillende betaal- en spaarproducten aanbieden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Koos Rook Financiële Diensten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze financieel adviseurs.

Moderne producten

Koos Rook Financiële Diensten heeft niet zomaar voor een partner als de RegioBank gekozen. RegioBank biedt u namelijk dezelfde persoonlijke aandacht zoals u die van Koos Rook gewend bent. Doordat RegioBank moderne producten aanbiedt onderscheidt de bank zich van de traditionele bankiers. Daar heeft u als klant voordeel van!

Veel keuzevrijheid

De betalen en sparen producten die RegioBank aanbiedt zijn erg modern en divers. Doordat RegioBank een ruim aanbod heeft kunnen wij altijd passende betaal- en spaarmogelijkheden aanbieden. Naast de verschillende mogelijkheden biedt RegioBank ook een erg soepel werkende mobiel bankieren app voor uw mobiele telefoon. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment uw saldo checken en is het mogelijk om waar u ook bent geld over te maken.

Wilt u weten welke verschillende producten de RegioBank heeft? Een afspraak maken met één van onze financiële adviseurs is zo gemaakt. Maak hier direct een afspraak.

Waarom Koos Rook Financiële Diensten?

Koos Rook Financiële Diensten onderscheid zich ten opzichte van haar concurrentie door…

Persoonlijk contact

Bij Koos Rook Financiële Diensten vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom krijgt u bij ons altijd één contactpersoon die u kan ondersteunen en kan adviseren in uw keuze.

Klantendiversiteit

Door de diversiteit van onze klanten zijn we op de hoogte van alle mogelijkheden en opties. Mede hierdoor en door onze ervaring kunnen we ook u goed helpen en adviseren op het gebied van ‘betalen en sparen’.

Ontzorgen is ons doel

Wij begrijpen dat uw leven al druk genoeg is. Daarom zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat u hier geen omkijken naar heeft. ‘Ontzorgen’ noemen we dat!

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsafspraak. U kunt een kennismakingsafspraak maken door contact met ons op te nemen via 0180-513069 of door uw gegevens achter te laten in ons contactformulier.

Verzekeren

U wilt er altijd zeker van zijn dat u alle risico’s heeft afgedekt. Koos Rook Financiële Diensten begeleidt u hierin en geeft u graag persoonlijk advies.

Lees Verder

Hypotheken

De juiste hypotheek kiezen is een heel belangrijk. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst. Koos Rook Financiële Diensten zoekt graag uit welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

Lees Verder

Betalen en sparen

Samen met de Regio Bank kunnen wij u voorzien van veel diverse spaar- en betaalrekeningen. Koos Rook Financiële Diensten licht u graag voor over de verschillende mogelijkheden.

Lees Verder

Administratie

Ook als particulier kunt u voor uw administratie terecht bij Koos Rook Financiële Diensten. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de aangifte van inkomstenbelasting voor u.

Lees Verder