Waterplezier voor jong en oud bij zwembad Scharlesooi!

Zwembad Scharlesooi crowdfundactie

Ons doel is om geld bij elkaar te krijgen om het zwembad Scharlesooi uit Berkenwoude levendig te houden. Met een crowdfundactie willen wij geld inzamelen om voor iedereen leuke activiteiten te organiseren en daarbij zeker de wat oudere jeugd en de senioren samen te brengen.

De activiteiten zullen bestaan uit rimpelzwemmen en jeugdavonden. Deze activiteiten komen gedurende de zomerperiode wekelijks terug en is toegankelijk voor de bewoners van Krimpenerwaard. Tevens willen we het zwembad voorzien van een waterloopmat.

“Rimpel- en filmzwemmen, sport/spelavond”

Zwembad Scharlesooi bestaat al sinds 1930 als natuurlijk polderbadje en is bestemd voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Om de oudere jeugd en de senioren uit de Krimpenerwaard een heerlijke plek te kunnen bieden om samen te genieten, willen wij starten met “rimpel- en filmzwemmen, sport/spelavond”. Ons doel is om dit wekelijks aan te bieden. Voor deze kosten willen wij een crowdfundactie starten.

U kunt ons hierbij steunen via deze crowdfundingspagina. Uw bijdrage komt goed terecht en gaan we goed besteden. Hoe meer steun uit de Krimpenerwaard hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen van jong tot oud. Laten we het samen doen!

Met Stichting zwembad Scharlesooi proberen we iedere zomer weer iedereen van groot tot klein volop waterpret aan te bieden. Iedere bijdrage is welkom!

Deze activiteiten zijn niet zomaar spelletjes; ze zijn de brug naar vriendschap, lachen en een beetje ontsnappen uit de eenzaamheid die sommigen ervaren. Uw steun maakt het mogelijk om deze middagen een nieuw leven in te blazen, door investering in een hoop plezier voor iedereen.

Zwemmen is niet alleen een fantastische manier om fit te blijven, het is ook een geweldige manier om samen te komen en plezier te hebben. Met uw bijdrage kunnen we er voor zorgen dat mensen van alle leeftijden samen kunnen komen, plezier kunnen maken en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Laten we samen bouwen aan een bruisende gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt en waar er tijdens de zomermaanden altijd iets leuks te doen is.

Doe mee met onze crowdfundactie en help ons dit fantastische project te realiseren. Samen kunnen we er voor zorgen dat zwembad Scharlesooi een plek wordt waar herinneringen worden gemaakt en waar mensen zich gelukkig en gezond voelen.

Alvast bedankt voor uw steun!

Doneer hier