Feestelijk bezoek van Sinterklaas en Piet bij Koos Rook Financiële Diensten!

Sinterklaas Koos Rook Financiele Diensten (1)

Recent hebben wij een zeer speciale dag op ons kantoor gehad. Niemand minder dan Sinterklaas en zijn vrolijke kleine Piet brachten ons een bezoek! Het was een dag vol vreugde en verrassingen, vooral voor de kinderen van onze collega’s en klanten.

Schoenen gevuld met geschenken

De kinderen hebben eind november hun schoenen bij ons kantoor mogen zetten, vol verwachting van wat zou komen. Hun geduld en opwinding werden rijkelijk beloond toen ze terugkwamen om hun schoenen te vinden bij ons op kantoor, gevuld met cadeautjes en snoepgoed. De blije gezichten waren onbetaalbaar!

Een moment met Sinterklaas

Sinterklaas, vergezeld door zijn behulpzame kleine Piet, nam de tijd om met elk kind te praten, hun wensen te horen en hen te verblijden met een cadeautje. Het was hartverwarmend om de interacties te zien en de lach op de gezichten van de kinderen en (groot)ouders te zien.

Fotoherinneringen

Een speciaal moment was toen de kinderen de kans kregen om op de foto te gaan met Sinterklaas en Piet. Deze foto’s zijn prachtige herinneringen aan een leuke middag.

Een zoete afsluiting

Bij het afscheid kreeg elk kind nog wat extra lekkernijen mee. Van pepernoten tot chocoladeletters, hun dag eindigde zo zoet als maar kon. Dat mag tenslotte met Sinterklaas!

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze leuke middag, en in het bijzonder Sinterklaas en kleine Piet voor hun bezoek. Het was een dag vol vreugde, lachen en mooie herinneringen – een perfecte start van de feestperiode!

Wil je de foto van jouw kind met Sinterklaas en Piet ontvangen? Laat het ons even weten. Dan sturen we het op.

Sinterklaas Koos Rook Financiele Diensten (2)
Sinterklaas Koos Rook Financiele Diensten (3)
Sinterklaas Koos Rook Financiele Diensten (6)