Personeelsuitje 2023

Vrijdag 15 september was een onvergetelijke dag vol adrenaline!

Wat een geweldig avontuur was het afgelopen vrijdag op de Veluwe tijdens ons personeelsuitje van Koos Rook Financiële Diensten! Het was een dag vol avontuur, spanning, en vooral heel veel gezelligheid.

Na een heerlijke lunch begon het avontuur met een dropping. We werden per legertruck gebracht naar een weiland waar een helikopter aan kwam vliegen. We mochten allemaal een rondvlucht maken in de helikopter. Wow! Echt een once in a lifetime gevoel. Dit was zó gaaf, indrukwekkend en spannend en het uitzicht was adembenemend! Het gaf zo’n adrenalinekick dat onze handen helemaal trilden toen wij weer aan de grond stonden. Ge-wel-dig!

Helikopter - Personeelsuitje Koos Rook Financiële Diensten

Toen we uit de helikopter stapten stonden er tandems op ons te wachten. Hiermee moesten we per groepje de weg terug vinden naar het startpunt met behulp van foto’s. Wat een hilarische ervaring was dat! Het was prachtig weer en de omgeving was ook hartstikke mooi. Sommige collega’s hadden moeite met de weg terug vinden…. Zij hebben toen maar besloten om wat verkoelends te drinken op het strand. Zij kwamen enige tijd later aan…

Personeelsuitje Koos Rook Financi:ele Diensten

Bij de “finish” stond er een heerlijk verkoelend drankje op ons te wachten en de barbecue werd klaar gezet. Het was het perfecte moment om te ontspannen, te genieten en na te praten over onze avonturen.

Dit personeelsuitje heeft zeker onze band verstevigd. Met een grote glimlachen op ons gezicht denken wij terug aan een dag vol avontuur en gezelligheid op de Veluwe. Het heeft ons laten beseffen hoe belangrijk het is om tijd samen door te brengen. Ze noemen het niet voor niets teambuilding toch?

Op naar nog veel meer avonturen samen! 🚁

Hebben jullie ideeën voor ons volgende personeelsuitje?

Bedankt Veluwe Events en Business Bookers voor de organisatie!

In de video hieronder een korte impressie van ons uitje.