Koos Rook Financiële Diensten is FD Gazelle 2021!

Koos Rook Financiële Diensten mag zich FD Gazelle noemen! Daarmee behoren wij tot één van de snelst groeiende bedrijven in de regio West en categorie klein.

De FD Gazellen Awards zijn één van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland.

De FD Gazellen 2021 zijn dit jaar alle Nederlandse bedrijven die tussen 2018 en 2020 met ten minste 20% in omzet zijn gegroeid, geen krimp boekten in 2020 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afgesloten.

“In omzet groeien is één, maar dat wil nog niet zeggen dat je veel toegevoegde waarde hebt geleverd. Ook winst maken en banen creëren zijn belangrijke indicatoren”, aldus FD-redacteur Kakebeeke.

In de afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben wij onze diensten vakkundig uit kunnen voeren.
Wij zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat, op ons tean en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten. Alleen hadden wij dit succes niet kunnen behalen!

25 november a.s. wordt de lijst met FD Gazellen feestelijk bekend gemaakt in Theater Amsterdam. Dan horen wij of wij in de top drie zijn gekomen. Wordt nog vervolgd!

Meer weten over onze vermelding in de FD Gazellen? Kijk dan op de site van het Financieel Dagblad.