Bespaar op uw verzekeringen

Door de economische tegenwind van dit moment let u misschien meer op wat u uitgeeft. Bedenk dan dat u ook op uw verzekeringspakket vaak kunt besparen. Laat ons uw pakket doorlichten en verbeteren.

Verzekeringen sluit u af op het moment dat u dat nodig vindt. Daarom heeft u nu misschien een verzameling losse verzekeringen en dat kan betekenen dat u duurder uit bent dan nodig. U betaalt namelijk voor elke verzekering naast de premie ook poliskosten. Als u in plaats van losse verzekeringen kiest voor een pakketpolis kunt u vaak besparen. U heeft dan één polis en betaalt daarom nog maar één keer poliskosten.

Dekking ook belangrijk
Of zo’n pakketverzekering u echt voordeel oplevert, zoeken wij graag voor u uit. Een pakketpolis loopt bij één verzekeraar. Het kan zijn dat u met sommige verzekeringen toch goedkoper uit bent bij een andere aanbieder. Bovendien wilt u natuurlijk de dekking die u belangrijk vindt. Ook dat moet met een pakketpolis in orde zijn.

Goed en voordelig
Neem contact op met ons kantoor om uw verzekeringspakket te laten doorlichten. Wij gaan na hoe en waar u voordelig en goed verzekerd bent. Wij regelen bovendien een eventuele overstap naar een andere verzekeraar.