Bent u ook op zoek naar een adviseur die ECHT 100% onafhankelijk is?

Bent u ook op zoek naar een adviseur die ECHT 100% onafhankelijk is

Geachte relatie,

De afgelopen jaren, maar ook de komende periode worden consumenten geconfronteerd met versobering van de sociale zekerheden. Denk hierbij aan verkorting van de Werkeloosheidswet en Algemene Nabestaandenwet. Maar ook de aanpassingen in de pensioenwetgeving gaan er voor zorgen dat uw pensioenuitkering niet meer zo zeker is als het lijkt. En weet u wanneer uw pensioen en AOW ingaat, is dat bij 66 jaar, of 67 of pas als u 70 jaar bent? Maar ook de beperkingen op het gebied van hypotheekrenteaftrek roept ongetwijfeld bij velen van u allerlei vragen op.

Voor het beantwoorden van uw vragen kunt u altijd terugvallen op een financieel adviseur. Wel is het hierbij van belang dat u een bewuste keuze maakt voor een bepaald type adviseur. Wilt u een productverkoper, of een onafhankelijk adviseur. Hierbij is eerlijke en begrijpelijke informatie over de aard en reikwijdte van de dienstverlening voor u als consument onmisbaar. Zo helpt goede informatie over de voordelen van onafhankelijk advies de consument bij het maken van de juiste keuze.

Koos Rook is werkzaam als 100% onafhankelijk financieel adviseur. Wat deze onafhankelijkheid voor u als consument betekent kunt u lezen in de brochure 100% onafhankelijkheid (te vinden onder Downloads bij Formulieren). Ook wordt hierin onze werkwijze uitgelegd. Naast deze brochure vindt u op onze website ook een informatiefilm ( http://lg.eerstestap.nl/pagina/382/gedeelde+video+bekijken.html?h=b495c1f1bcda847384d3393d67591a0007d37ffc ) waarbij de voordelen worden uitgelegd.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.uwonafhankelijkeadviseur.nl.

Wij zijn u dus graag van dienst !!

Het team van Koos Rook