Ontdek de verborgen functies van de Koos Rook Financiële Diensten app

App koos rook
Home » algemeen » Ontdek de verborgen functies van de Koos Rook Financiële Diensten app

 

De mobiele app van Koos Rook Financiële Diensten biedt gebruikers een handige en snelle manier om bepaalde informatie op te zoeken. De app heeft ook diverse handige functies die wellicht niet direct opvallen. Denk bijvoorbeeld aan het opzoeken van belangrijke telefoonnummers, het opslaan van belangrijke documenten en het lezen van het laatste nieuws over financiële ontwikkelingen.

Om ervoor te zorgen dat u als gebruiker het meeste uit de app kunt halen, hebben we hieronder vijf handige tips opgesomd. Deze tips laten zien hoe je deze functies optimaal kunt gebruiken en zo nog meer voordeel kunt halen uit de mobiele app van Koos Rook Financiële Diensten.

Tip 1: Belangrijke telefoonnummers

In de app kunt u een overzicht van “handige nummers” vinden, zoals het algemene nummer van ons, het nummer van uw adviseur en nummers van alarmcentrales van verzekeraars. Zo heeft u deze nummers altijd bij de hand als u ze nodig heeft.

Tip 2: Handige formulieren

De app biedt ook toegang tot handige formulieren, zoals de Dienstenwijzer en een Schadeformulier. Het is handig om deze documenten bij de hand te hebben, mocht u ze ooit nodig hebben.

Tip 3: De PDF scanner

Met de ingebouwde PDF scanner kunt u snel en gemakkelijk documenten scannen en opslaan als PDF-bestand. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een schadeformulier naar ons moet sturen. Zo kunt u met één simpele handeling het document via uw telefoon scannen!

Tip 4: Over ons team

Wilt u meer weten over de mensen achter Koos Rook Financiële Diensten? In de app vind u een overzicht van het team, inclusief foto’s en contactgegevens. Zo kunt u gemakkelijk contact opnemen met de juiste persoon als u vragen heeft.

Tip 5: Laatste nieuws

Ten slotte plaatsen wij het laatste nieuws van Koos Rook Financiële Diensten in de app. Dit kunnen updates zijn over nieuwe producten of diensten, maar ook tips en advies op het gebied van financiën. Door regelmatig het laatste nieuws te bekijken, blijft u op de hoogte van wat er speelt bij Koos Rook Financiële Diensten.

Met deze handige tips haalt u het meeste uit de mobiele app van Koos Rook Financiële Diensten. Of u nu snel een belangrijk telefoonnummer wilt opzoeken of een document wilt scannen, met de app heeft u alles binnen handbereik.

Download de app vandaag nog en ontdek zelf alle handige functies! De app is voor iedereen toegankelijk en u kunt de app gratis downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store voor Android

App store Google PLay Store