Financieringen

Financieringen

Wanneer uw onderneming niet voldoende financiële middelen heeft om een bepaalde investering te doen kan een financiering u goed op weg helpen. Koos Rook Financiële Diensten helpt u graag bij het zoeken van de beste financieringsvorm voor uw situatie. Door een goed financieel advies kunt u zich weer volledig focussen op hetgeen waar u het best in bent, ondernemen.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze financieel adviseurs via het contactformulier of bel direct naar 0180-531 069.

Financieringsadvies op maat

Indien u op zoek bent naar een financiering, voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand, dan helpt Koos Rook u verder. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met één van onze financieel adviseurs nemen we alle mogelijkheden door en bekijken we wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Zodra we aan de hand van uw wensen en behoeften tot het juiste financieringsmodel zijn gekomen, leggen wij dit aan u voor. Als dit u aanspreekt kunnen we dit verder voor u regelen met de banken en/of andere instanties. Hierdoor kunnen we u volledig ontzorgen en kunt u zich weer bezighouden met ondernemen.

Bij Koos Rook Financiële Diensten denken we in mogelijkheden. Dit doen we ook wanneer een financiering in eerste instantie niet haalbaar lijkt te zijn. We doen net zolang ons best tot we de juiste financieringsvorm hebben gevonden.

Koos Rook Financiële Diensten adviseert u in de mogelijkheden die er zijn voor u als ondernemer.

Waarom klant worden bij Koos Rook Financiële Diensten?

Koos Rook Financiële Diensten onderscheid zich ten opzichte van haar concurrentie door…

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij Koos Rook Financiële Diensten hoog in het vaandel. Zo krijgt u een eigen contactpersoon waarmee u vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de afhandeling van de financiering direct contact mee heeft.

Klanten diversiteit

Bij Koos Rook Financiële Diensten adviseren we klanten uit veel verschillende branches. Letterlijk van een administratiekantoor tot een bouwbedrijf. Dit zorgt ervoor dat we een advies kunnen geven dat van toepassing is op de branche waarin uw bedrijf werkzaam is. Dit is belangrijk omdat ieder vak en daarmee ieder bedrijf, andere risico’s met zich mee brengt.

Ontzorgen is ons doel

Iedere ondernemer houdt zich het liefst zo min mogelijk bezig met randzaken en concentreert zich liever op de meest belangrijke zaken binnen het bedrijf, dat begrijpen we. Dit is immers uw passie. Het uitzoeken van financieringen en de realisatie hiervan kunt u daarom aan ons overlaten. Ontzorgen noemen we dat.

Onafhankelijke adviseur

Doordat we als Koos Rook Financiële Diensten geheel onafhankelijk zijn, zijn we erg flexibel in het meedenken met de klant. We zijn dan ook voor financieringen niet gebonden aan bepaalde partijen. Hierdoor kunnen we onze klanten het meest aantrekkelijke voorstel doen.

Wilt u weten wat Koos Rook Financiële Diensten voor uw bedrijf kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze adviseurs. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-513 069 voor een afspraak.

Verzekeren

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste zakelijke verzekeringen. Hierdoor weet u dat u goed verzekert bent en niet te veel betaalt.

Lees Verder

Betalen en Sparen

Heeft u een starterskrediet nodig? Of een zakelijke lening? De financieel adviseurs van Koos Rook Financiële Diensten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Lees Verder

Financieringen

Heeft u een financiering nodig voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Koos Rook Financiële Diensten bekijkt graag voor u welke mogelijkheden er zijn en geeft u graag een financieringsadvies op maat.

Lees Verder

Administratie

Koos Rook Financiële Diensten verzorgt graag uw zakelijke administratie. Van loonadministratie tot omzetbelasting, uw administratie is bij Koos Rook in goede handen.

Lees Verder