Administratie

Zakelijke administratie

Ook voor het uitbesteden van uw zakelijke administratie bent u bij Koos Rook Financiële Diensten aan het juiste adres. Van het verzorgen van de loonadministratie tot het verzorgen van de aangiftes omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Ook adviseert Koos Rook Financiële Diensten haar klanten op fiscaal gebied. Klanten ‘ontzorgen’ door de complete administratie en boekhouding uit handen te nemen is het ultieme doel.

Interesse in een kennismakingsafspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem via dit contactformulier direct contact met ons op.

Een persoonlijke partner voor uw administratie

Bij het vinden van de juiste partner voor uw administratie is het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is en dat het contact goed is. Bij Koos Rook staat persoonlijk contact daarom hoog in het vaandel.

In een kennismakingsgesprek horen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn van een administratiekantoor. We kunnen dan goede en duidelijke afspraken maken om ervoor te zorgen dat de samenwerking in de toekomst soepel verloopt.

Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon die graag samen met u kijkt naar de mogelijkheden voor uw onderneming en meedenkt. Zo ontvangt u van ons fiscaal advies in alle opzichten. Of u nu denkt aan het aannemen van personeel of overweegt een ‘auto van de zaak’ te gaan kopen, wij kunnen u adviseren in de beste optie voor uw situatie.

Aansluitend op onze administratieve werkzaamheden kunnen we, indien hier behoefte aan is, onze verzekeringsadviseur laten kijken naar de risico’s die u loopt binnen uw onderneming.

Waarom klant worden bij Koos Rook Financiële Diensten?

Koos Rook Financiële Diensten onderscheid zich ten opzichte van haar concurrentie door…

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij Koos Rook Financiële Diensten hoog in het vaandel. Zo krijgt u een eigen contactpersoon die u te woord staat bij advies en vragen over uw administratie.

Administratieve ondersteuning op maat

Afhankelijk van uw wensen en behoeften bieden wij onze werkzaamheden aan. Wij kunnen uw gehele administratie overnemen, maar mocht u het prettig vinden om sommige taken zelf uit te voeren dan kunnen we hier duidelijke afspraken over maken. U weet dan ook precies wat u heeft aan onze dienstverlening.

Ontzorgen is ons doel

Iedere onderneming is anders en de kans is groot dat u binnen uw onderneming het liefst zo veel mogelijk bezig houdt met de kerntaken van uw bedrijf. Daar ligt uw specialiteit en daar voelt u zich goed bij. De administratie, de administratieve rompslomp, valt hier vaak niet onder. Koos Rook Financiële Diensten kan deze taken op zich nemen waardoor u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. U heeft hiernaast ook weer de tijd om te ondernemen.

Wilt u weten wat Koos Rook Financiële Diensten voor uw administratie kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-513 069 voor een afspraak.

Verzekeren

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste zakelijke verzekeringen. Hierdoor weet u dat u goed verzekert bent en niet te veel betaalt.

Lees Verder

Betalen en Sparen

Heeft u een starterskrediet nodig? Of een zakelijke lening? De financieel adviseurs van Koos Rook Financiële Diensten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Lees Verder

Financieringen

Heeft u een financiering nodig voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Koos Rook Financiële Diensten bekijkt graag voor u welke mogelijkheden er zijn en geeft u graag een financieringsadvies op maat.

Lees Verder

Administratie

Koos Rook Financiële Diensten verzorgt graag uw zakelijke administratie. Van loonadministratie tot omzetbelasting, uw administratie is bij Koos Rook in goede handen.

Lees Verder