Veelgestelde vragen Persoonlijke Financiële Planning

De meest gestelde vragen van Koos Rook Financiële diensten vindt u hier.

Mocht uw vraag er niet tussen staan of wilt u verduidelijking? Neem dan contact met ons op.

Wij brengen samen met u in kaart wat uw wensen en doelen zijn voor nu of in de toekomst en of dit haalbaar is. Hiermee geven wij u inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie.

Met Financieel Inzicht krijgt u middels een financieel dashboard inzichtelijk wat uw huidige en toekomstige situatie is. Denk hierbij aan het verkrijgen van inzicht in gevolgen van veranderen zoals een veranderende werksituatie, eerder stoppen met werken, arbeidsongeschiktheid en overlijden.
Het geeft u handvaten om financieel voorbereid te zijn.

Een persoonlijk financieel plan helpt u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie en het plannen van uw financiële toekomst. U brengt uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze op een tijdlijn. Ook weegt u uw persoonlijke omstandigheden mee: bent u getrouwd, kunt u op termijn misschien een erfenis verwachten, welke rechten bouwt u op binnen de sociale zekerheid? Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan.

Wij houden van duidelijkheid en geen onverwachte verrassingen. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en dus kosteloos. In een persoonlijk adviesgesprek krijgt u volledig inzicht in de kosten van uw aanvraag. Hier vindt u onze tarieven