VACATURE – VERZEKERINGSADVISEUR PARTICULIEREN

Ben jij gepassioneerd over verzekeringen en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van financiële dienstverlening bij een mooi dynamisch bedrijf in de Krimpenerwaard?

Verzeker jezelf dan van een carrière bij Koos Rook Financiële Diensten!

Lees hieronder meer over de vacature
vacature verzekeringsadviseur particulieren

Over Koos Rook Financiële Diensten

Wij zijn een onafhankelijk intermediair die zijn relaties adviseert op het gebied van verzekeren, hypotheken, administratie en bankzaken via de RegioBank.

Wat ons zo bijzonder maakt?
We gaan voor de persoonlijke touch! We luisteren echt naar wat de klant nodig heeft. Met een flinke dosis kennis van financiële producten en een oor voor de wensen van onze klanten, vinden we altijd de beste oplossing. Zo maken wij met onze kennis, passie en unieke aanpak écht het verschil voor de kleine en middelgrote bedrijven in de buurt!

Wat werken bij Koos Rook Financiële Diensten zo leuk maakt?
Werken bij Koos Rook Financiële Diensten is bijzonder aangenaam vanwege de dynamische omgeving en het persoonlijke, laagdrempelige karakter van het kantoor, waar mensen uit de regio gemakkelijk binnen kunnen lopen. De collegialiteit is hoog, en er is veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, wat bijdraagt aan een plezierige werksfeer.

Werkzaamheden

Als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten sta je klaar om al hun vragen over verzekeringen te beantwoorden. Je geeft deskundig advies, zodat onze klanten zorgeloos door het leven kunnen gaan. Daarnaast help je klanten met het afsluiten, wijzigen en beëindigen van verzekeringen. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes, het onderhandelen met verzekeraars en je bent altijd alert op nieuwe kansen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende baan met veel eigen inbreng.
 • Maandsalaris wat past bij jouw kwaliteiten.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals korting op schadeverzekeringen, goede pensioenregeling etc.
 • Persoonlijk opleidingsbudget.
 • Een omvangrijk en loyaal klantbestand.
 • Informele samenwerkingen tussen verschillende teams in een open werkruimte.
 • Gave personeelsuitjes.

Wat vragen wij?

 • Iemand die goed kan samenwerken in ons verzekeringsteam.
 • Kennis en werkervaring op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen.
 • Je bent in het bezit van minimaal Wft-Basis en Schade (of bereidt dit te behalen).
 • Je bent communicatief vaardig en klant- en servicegericht.
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Is Koos Rook Financiële Diensten het bedrijf wat jij zoekt? Bel ons gerust bij interesse of als je nog vragen hebt. Gelijk solliciteren? Stuur je cv naar info@koosrook.nl of vul het sollicitatieformulier hieronder in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Sollicitatieprocedure Koos Rook Financiele Diensten

Solliciteer

en verzeker jezelf van een carrière bij Koos Rook Financiële Diensten!

  Jouw toekomstige directe verzekeringscollega’s

  Denny Trouwborst

  Vennoot & Adviseur
  Zakelijke Markt

  0180 513 069
  denny@koosrook.nl

  schadebehandelaar

  Ruud Broere

  Schadespecialist & Adviseur
  Particuliere Markt

  0180 513 069
  ruud@koosrook.nl

  Remco Roest

  Adviseur Particuliere
  Markt

  0180 513 069
  remco@koosrook.nl

  Maak kennis met alle collega’s!

  Bij Koos Rook Financiële Diensten geloven we in de kracht van ons team. De collega’s vormen de drijvende kracht achter ons succes en leveren dagelijks hoogwaardige financiële diensten aan onze gewaardeerde klanten. We zijn trots op ons team van toegewijde professionals die hun expertise en passie inzetten om de beste resultaten te behalen.

  Wil je graag meer weten over de mensen achter Koos Rook Financiële Diensten? Neem dan een kijkje op onze pagina “over ons”.

  Over ons
  Vacatures - Koos Rook

  Meer weten?

  Wij stimuleren de groei van onze medewerkers. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin onze medewerkers worden aangemoedigd om hun professionele vaardigheden te verbeteren en hun ambities na te streven.

  Momenteel werken er 18 medewerkers bij Koos Rook Financiële Diensten verdeeld over de afdelingen Hypotheken, Verzekeren, Administratie, Bankzaken en Marketing. Nieuwschierig naar wie dit zijn? Kijk dan op de pagina ‘over ons‘.

  Bij een filltime dienstverband werk je 40 uur per week. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur. Elke dag heb je een half uur lunchpauze.

  Als je bij Koos Rook Financiële Diensten werkt krijg je een kilometervergoeding als je buiten een straal van 10 kilometer enkele reis van het kantoor woont.

  Na jouw sollicitatie bekijken wij jouw cv en motivatiebrief. Aan de hand hiervan bellen wij jou op en bespreken wij jouw cv en motivatiebrief. Aan de hand hiervan bepalen we samen of je op gesprek mag komen. Hierna evalueren wij het gesprek en bespreken wij het vervolg. Bij positief resultaat volgt er een tweede gesprek. Na dit tweede gesprek laten wij (en jij) weten of wij met elkaar verder in zee gaan en ondertekenen wij een contract.

  Op basis van een 40-urige werkweek krijg je 24 vakantiedagen.

  Koos Rook Financiële Diensten is al bijna 60 jaar actief in de financiële wereld. In de loop der jaren is onze dienstverlening uitgegroeid tot een compleet pakket financiële diensten voor particulieren en bedrijven.
  Als volledig onafhankelijk adviseur kunnen we altijd de meest gunstige financiële condities voor verzekeringen en hypotheken bieden. Ook kan men voor administratie, bankzaken en financiële planning bij ons terecht.

  Ja met de auto en de fiets is het goed bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid. De fiets/scooter kan in een overdekte stalling worden gezet.
  Met het OV kun je uitstappen bij het busstation in Krimpen aan den IJssel. Dan is het nog ongeveer ruim 5 minuten lopen. Lijn 194 stopt hier ook vlakbij. Dit is ongeveer nog 3 minuten lopen.