OPEN SOLLICITATIE

Zin in een toffe job of een leerzame (afstudeer)stage? Top! Bij Koos Rook Financiële Diensten zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen zoals jij, die ons team willen komen versterken!

Of je nu een open sollicitatie doet of gaat voor die stageplek, we staan te springen om jouw frisse ideeën en nieuwe blik. Bij ons heerst er een dynamische sfeer, is er volop ruimte voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, en werken we samen om onze klanten van dienst te zijn. Klinkt goed, toch? Dus, klaar om aan de slag te gaan en je skills een boost te geven? Stuur ons je sollicitatie en wie weet tot snel!

open sollicitatie krimpenerwaard krimpen aan den ijssel

Solliciteer

en verzeker jezelf van een carrière bij Koos Rook Financiële Diensten!

  Sollicitatieprocedure Koos Rook Financiele Diensten

  Maak kennis met alle collega’s!

  Bij Koos Rook Financiële Diensten geloven we in de kracht van ons team. De collega’s vormen de drijvende kracht achter ons succes en leveren dagelijks hoogwaardige financiële diensten aan onze gewaardeerde klanten. We zijn trots op ons team van toegewijde professionals die hun expertise en passie inzetten om de beste resultaten te behalen.

  Wil je graag meer weten over de mensen achter Koos Rook Financiële Diensten? Neem dan een kijkje op onze pagina “over ons”.

  Over ons
  Vacatures - Koos Rook

  Meer weten?

  Wij stimuleren de groei van onze medewerkers. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin onze medewerkers worden aangemoedigd om hun professionele vaardigheden te verbeteren en hun ambities na te streven.

  Momenteel werken er 18 medewerkers bij Koos Rook Financiële Diensten verdeeld over de afdelingen Hypotheken, Verzekeren, Administratie, Bankzaken en Marketing. Nieuwschierig naar wie dit zijn? Kijk dan op de pagina ‘over ons‘.

  Bij een filltime dienstverband werk je 40 uur per week. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur. Elke dag heb je een half uur lunchpauze.

  Als je bij Koos Rook Financiële Diensten werkt krijg je een kilometervergoeding als je buiten een straal van 10 kilometer enkele reis van het kantoor woont.

  Na jouw sollicitatie bekijken wij jouw cv en motivatiebrief. Aan de hand hiervan bellen wij jou op en bespreken wij jouw cv en motivatiebrief. Aan de hand hiervan bepalen we samen of je op gesprek mag komen. Hierna evalueren wij het gesprek en bespreken wij het vervolg. Bij positief resultaat volgt er een tweede gesprek. Na dit tweede gesprek laten wij (en jij) weten of wij met elkaar verder in zee gaan en ondertekenen wij een contract.

  Op basis van een 40-urige werkweek krijg je 24 vakantiedagen.

  Koos Rook Financiële Diensten is al bijna 60 jaar actief in de financiële wereld. In de loop der jaren is onze dienstverlening uitgegroeid tot een compleet pakket financiële diensten voor particulieren en bedrijven.
  Als volledig onafhankelijk adviseur kunnen we altijd de meest gunstige financiële condities voor verzekeringen en hypotheken bieden. Ook kan men voor administratie, bankzaken en financiële planning bij ons terecht.

  Ja met de auto en de fiets is het goed bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid. De fiets/scooter kan in een overdekte stalling worden gezet.
  Met het OV kun je uitstappen bij het busstation in Krimpen aan den IJssel. Dan is het nog ongeveer ruim 5 minuten lopen. Lijn 194 stopt hier ook vlakbij. Dit is ongeveer nog 3 minuten lopen.