Verzekeren

Verzekeren

Heeft u een idee hoeveel verzekeringen u momenteel heeft lopen? En waarvoor u precies verzekerd bent? Bent u niet voor te veel zaken verzekerd, maar ook niet voor te weinig? Wellicht heeft u in het verleden weleens onnodige verzekeringen afgesloten waar u nu nog steeds voor betaalt. Andersom kan natuurlijk ook, misschien mist u wel een erg belangrijke verzekering voor uw situatie en loopt u daardoor risico.

Koos Rook Financiële Diensten maakt van uw lopende verzekeringen gratis een geheel vrijblijvende verzekeringsanalyse met bijbehorend advies. Met de verzekeringsanalyse van Koos Rook Financiële Diensten weet u achteraf zeker dat u goed verzekerd bent en niet te veel betaalt.

Voor zowel particuliere- als zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht.

Neem via dit contactformulier contact op met Koos Rook Financiële Diensten.

Verzekeringsadvies op maat

Bij het afsluiten van een verzekering wilt u zeker weten dat u alle risico’s heeft afgedekt. Bij Koos Rook Financiële Diensten bepalen we dan ook altijd aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek welke verzekering het best bij uw situatie past.

Aan de hand van uw persoonlijke situatie stellen we een verzekeringsadvies op. Een advies op maat waarmee we uw belangrijkste risico’s dekken. Zo weet u zeker dat u de verzekeringen afsluit die u echt nodig heeft.

Doordat we geheel onafhankelijk zijn van verzekeringsmaatschappijen krijgt u via ons de beste dekking met daarbij een erg scherpe premie. We vergelijken namelijk dagelijks de verschillende verzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen. Dit alles met het doel om de beste verzekeringen af te sluiten voor onze klanten.

U betaalt dus nooit te veel!

Waarom klant worden bij Koos Rook Financiële Diensten?

Koos Rook Financiële Diensten onderscheid zich ten opzichte van haar concurrentie door…

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij Koos Rook Financiële Diensten hoog in het vaandel. Zo krijgt u een eigen contactpersoon die u te woord staat bij advies, vragen en de eventuele schadeafhandeling.

Onafhankelijke verzekeringsadviseur

Doordat Koos Rook geheel onafhankelijk is worden enkel de verzekeringen met de beste dekking aangeboden. Zo zijn we aangesloten bij meer dan 20 verzekeringsmaatschappijen waardoor we altijd de verzekering adviseren die voor u het meest aantrekkelijk is. Zowel qua dekking als de hoogte van de premie.

Schade afhandeling

De schadeafhandeling is iets waarmee we ons als Koos Rook in willen onderscheiden ten opzichte van andere verzekeringsadviseurs. Daarom verzorgen wij voor onze klanten het gehele schadeproces. Van het moment dat de melding binnen komt nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en handelen wij de schade af. Schade aan uw eigendom is al vervelend genoeg. Wij regelen de schadeafhandeling en zorgen ervoor dat u hier niet ook nog tijd aan hoeft te besteden. Ontzorgen noemen we dat.

Wilt u weten wat Koos Rook Financiële Diensten voor uw verzekeringen kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-513 069 voor een afspraak.

Verzekeren

U wilt er altijd zeker van zijn dat u alle risico’s heeft afgedekt. Koos Rook Financiële Diensten begeleidt u hierin en geeft u graag persoonlijk advies.

Lees Verder

Hypotheken

De juiste hypotheek kiezen is een heel belangrijk. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst. Koos Rook Financiële Diensten zoekt graag uit welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

Lees Verder

Betalen en sparen

Samen met de Regio Bank kunnen wij u voorzien van veel diverse spaar- en betaalrekeningen. Koos Rook Financiële Diensten licht u graag voor over de verschillende mogelijkheden.

Lees Verder

Administratie

Ook als particulier kunt u voor uw administratie terecht bij Koos Rook Financiële Diensten. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de aangifte van inkomstenbelasting voor u.

Lees Verder