Hypotheken

Hypotheken

Een huis kopen doe je niet zomaar, dat is een belangrijke beslissing. Voor nu en voor in de toekomst. Bij het kopen van een huis komt veel kijken, denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek.

Welke hypotheek past goed bij mijn situatie? Welke rentevaste periode is slim om af te sluiten? Wat voor soort hypotheek past bij mij? Een lineaire- of annuïteitenhypotheek?

Al deze vragen krijgen de hypotheekadviseurs van Koos Rook Financiële Diensten dagelijks. Onze hypotheekadviseurs zijn er dan ook voor om duidelijkheid te scheppen in de voor u wellicht ingewikkelde ‘hypothekenwereld’.

Bent u van plan om een huis te gaan kopen of om te gaan verhuizen? Neem dan contact op met Koos Rook Financiële Diensten voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek kan worden uitgerekend hoe hoog de hypotheek is waarvoor u in aanmerking komt en wat de voorwaarden hierbij zijn.

Contact opnemen kan direct via dit contactformulier of bel 0180-513 069 voor om direct een afspraak in te plannen.

Hypotheekadvies bij Koos Rook uitgelegd

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies bij Koos Rook en hoe zorgen we ervoor dat u het beste advies krijgt voor uw situatie?

Voorbereiding hypotheekgesprek

Met een goede voorbereiding van het hypotheekadvies gesprek kunnen wij u het snelst duidelijkheid verschaffen van uw mogelijkheden. Bekijk wat u allemaal mee moet nemen.

Wat kost een hypotheekadvies?

Een eerste hypotheekadvies is altijd gratis en vrijblijvend. Wij leggen u graag uit waarom en vooral wanneer u betaalt voor uw hypotheekadvies.

Uw hypotheek oversluiten

Met de historisch lage rente loont het vaak de moeite om uw hypotheek over te sluiten en geld te besparen of te investeren in verbetering van uw woning.

Persoonlijk advies bij de keuze voor een hypotheek

Een nieuw huis kopen is natuurlijk erg persoonlijk. Daarom ontvangt u van Koos Rook Financiële Diensten een advies op maat gebaseerd op uw (gezamenlijke) inkomen en uw wensen en behoeften. Tegenwoordig is er veel mogelijk, positief natuurlijk, maar daardoor komt u voor veel afwegingen te staan. We helpen u graag bij deze keuzes en stellen met u een hypotheek ‘op maat’ samen.

Om een indicatie te krijgen wat voor u het mogelijke hypotheekbedrag is kunt u onze hypotheekspecialist mailen: hypotheken@koosrook.nl.

Het oversluiten van uw huidige hypotheek

Door de lage rente van dit moment kan het voor u erg interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten. De maandlasten kunnen namelijk een stuk lager uitvallen.

We kunnen geheel vrijblijvend voor u berekenen of het ook voor u aantrekkelijk is om uw hypotheek over te sluiten. Dit is namelijk afhankelijk van de huidige rentevaste periode en de eventuele boeterente die u verschuldigd bent aan uw huidige hypotheekverstrekker.

Wilt u weten of het interessant is om uw hypotheek over te sluiten? Neem direct contact met ons op.

Waarom klant worden bij Koos Rook Financiële Diensten?

Koos Rook Financiële Diensten onderscheid zich ten opzichte van haar concurrentie door…

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij Koos Rook Financiële Diensten hoog in het vaandel. Zo krijgt u een eigen contactpersoon die u te woord staat bij advies, vragen en als er zaken in uw privé omgeving veranderen zoals het veranderen van baan of een verandering in de thuissituatie.

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Doordat Koos Rook een onafhankelijke hypotheekadviseur is wordt er door de adviseurs van Koos Rook altijd gekeken naar de beste hypotheek voor u. Welke hypotheekvorm het best bij u past en bij welke hypotheekverstrekker hiervoor het best is. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de rente, maar ook naar de voorwaarden zodat we voorkomen dat u na de rentevaste periode vastzit aan een torenhoge rente.

Wilt u weten wat Koos Rook Financiële Diensten voor u kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-513 069 voor een afspraak.

Verzekeren

U wilt er altijd zeker van zijn dat u alle risico’s heeft afgedekt. Koos Rook Financiële Diensten begeleidt u hierin en geeft u graag persoonlijk advies.

Lees Verder

Hypotheken

De juiste hypotheek kiezen is een heel belangrijk. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst. Koos Rook Financiële Diensten zoekt graag uit welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

Lees Verder

Betalen en sparen

Samen met de Regio Bank kunnen wij u voorzien van veel diverse spaar- en betaalrekeningen. Koos Rook Financiële Diensten licht u graag voor over de verschillende mogelijkheden.

Lees Verder

Administratie

Ook als particulier kunt u voor uw administratie terecht bij Koos Rook Financiële Diensten. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de aangifte van inkomstenbelasting voor u.

Lees Verder