Administratie

Aangifte inkomstenbelasting laten doen

Naast de zakelijke markt is Koos Rook Financiële Diensten ook dé partner voor de administratie van u als particulier. De aangifte inkomstenbelasting is in dit geval het belangrijkste voor u.

Ieder jaar worden er veel fiscale veranderingen doorgevoerd door de belastingdienst en zijn er aftrekposten waar u misschien wel recht op heeft. Bij Koos Rook Financiële Diensten zijn we op de hoogte van de regels, aftrekposten en de laatste wijzigingen van de belastingdienst. 

Hierdoor kan het zijn dat door de aangifte inkomstenbelasting door ons te laten uitvoeren u geld kunt besparen of meer geld kunt terugkrijgen van de belasting. Hiernaast is het voor u prettig dat u geen tijd hoeft te stoppen in het zorgvuldig invullen van de inkomstenbelasting.

Hoe gaan we te werk?

Om uw aangifte inkomstenbelasting te verzorgen hebben we uw persoonlijke gegevens nodig, we moeten uw aangifte namelijk zorgvuldig invullen. Aan de rechterkant van deze pagina bestaat de mogelijkheid om een “checklist aangifte inkomstenbelasting” te downloaden. Hierop kunt u alle relevante informatie vermelden die wij nodig hebben om de aangifte te kunnen verzorgen.

Deze gegevens kunt u bij ons langsbrengen of via de e-mail naar ons toe zenden. Wij gaan dan voor u aan de slag en zo heeft u hier geen omkijken meer naar. 

Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier of via het telefoonnummer 0180-513 069 voor een afspraak.

Download hier de ‘checklist aangifte inkomstenbelasting’!

Wilt u weten wat Koos Rook Financiële Diensten voor uw administratie kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-513 069 voor een afspraak.

Verzekeren

U wilt er altijd zeker van zijn dat u alle risico’s heeft afgedekt. Koos Rook Financiële Diensten begeleidt u hierin en geeft u graag persoonlijk advies.

Lees Verder

Hypotheken

De juiste hypotheek kiezen is een heel belangrijk. Niet alleen voor nu maar ook in de toekomst. Koos Rook Financiële Diensten zoekt graag uit welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

Lees Verder

Betalen en sparen

Samen met de Regio Bank kunnen wij u voorzien van veel diverse spaar- en betaalrekeningen. Koos Rook Financiële Diensten licht u graag voor over de verschillende mogelijkheden.

Lees Verder

Administratie

Ook als particulier kunt u voor uw administratie terecht bij Koos Rook Financiële Diensten. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de aangifte van inkomstenbelasting voor u.

Lees Verder