Gezocht: Allround Marketing Medewerker (12 uur)

Koos Rook Financiële Diensten is een intermediair op het gebied van hypotheken, verzekeringen, bankzaken en administratie. Word jij de nieuwe marketing expert van het leukste bedrijf in de Krimpenerwaard?

Allround Marketing Medewerker bij Koos Rook Financiële Diensten

Als Allround Marketing Medewerker bij Koos Rook Financiële Diensten ben je verantwoordelijk voor zowel de online- als offline marketingkanalen. Je beheert de sociale media en zorgt dat hier regelmatig nieuwe, relevante content op geplaatst wordt. Daarnaast analyseer je kritisch de resultaten zodat je in de toekomst verbeteringen en vernieuwingen kan realiseren.

Op het gebied van marketing ben jij de link tussen de verschillende externe partijen, de directie en je andere collega’s.

Je vindt het niet erg je tijd flexibel in te delen. Elke week zul je jouw 20 werkuren verdelen over verschillende dagen. Daarnaast vindt je het niet erg om thuis aan het werk te zijn. Uiteraard zullen er wel fysieke contactmomenten plaatsvinden op kantoor.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Je hebt relevante marketingervaring en/of je studeert in een marketing of communicatie gerelateerde richting. Ervaring met Adobe Photoshop of InDesign is een pre.

Je toont initiatief en denkt actief na over nieuwe marketingplannen.

Kom in contact met ons!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons je motivatie en je CV, we komen graag met je in contact.

Mailen kan naar mees@koosrook.nl.
Heb je andere vragen? Stel ze gerust, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.