Hypotheekadvies op maat bij Koos Rook Financiële Diensten Barendrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur die u helpt bij het vinden van de juiste hypotheek in Barendrecht en omstreken?

Bij Koos Rook Financiële Diensten begrijpen we dat het afsluiten van een hypotheek een complex traject kan zijn. Daarom staan we niet alleen voor u klaar met advies, maar begeleiden we u ook stap voor stap door het hele proces.

Met onze expertise, persoonlijke aanpak en uitgebreide begeleiding streven we ernaar om uw hypotheekervaring moeiteloos en succesvol te maken!

Hypotheekadviseur-Barendrecht

 HYPOTHEEK ADVIES

Persoonlijk hypotheekadvies wat is afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Tel 0180 513 069

Maak een afspraak

 HYPOTHEEK OVERSLUITEN

Heeft u al een hypotheek, maar bent u benieuwd of u kunt besparen op uw maandelijkse lasten?

Tel 0180 513 069

maak een afspraak

 MAXIMALE HYPOTHEEK

Samen berekenen wij uw maximale hypotheekbedrag en maken wij  uw droomhuis werkelijkheid!

Tel 0180 513 069

BEREKEN HET
Hypotheekadviseur-Barendrecht

Wij maken samen met RE/MAX makelaars Barendrecht uw droomhuis bereikbaar!

Als hypotheekadviseur werken wij nauw samen met makelaars om kopers en verkopers van woningen snel duidelijkheid te geven over de financiële mogelijkheden.

Voor relaties van o.a. RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht is één van onze hypotheekadviseurs Michel van den Brink een aantal dagen per week aanwezig op het kantoor van RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht.

Op deze manier kunnen makelaar en hypotheekadviseur zowel de aan- en verkoop als financiering van een nieuwe woning snel en op maat regelen.

Voordelen van een hypotheekadviseur in Barendrecht

Lokale marktkennis

Als hypotheekadviseur gevestigd in Barendrecht beschikt Koos Rook Financiële Diensten over diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt. Onze hypotheekadviseurs begrijpen de specifieke trends, prijsontwikkelingen en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de hypotheekmogelijkheden in de regio.

Samenwerking met lokale partners

Wij hebben een netwerk van betrouwbare lokale partners opgebouwd, zoals makelaars, notarissen en taxateurs. Wij kunnen u in contact brengen met deze professionals, waardoor het proces van het kopen of verkopen van een huis soepeler verloopt.

Ondersteuning bij specifieke situaties

Elk individu heeft unieke financiële omstandigheden en doelen. Wij als hypotheekadviseur in Barendrecht zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij specifieke situaties. Hierbij kunt u denken aan zelfstandig ondernemerschap, scheiding, expats, startende huizenkopers of senioren. Wij kunnen u helpen bij het navigeren door de bijbehorende uitdagingen en u voorzien van op maat gemaakt advies dat rekening houdt met uw specifieke omstandigheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig hypotheekadvies op maat in Barendrecht.

Neem contact op

Hypotheekadvies bij Koos Rook uitgelegd

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies bij Koos Rook Financiële Diensten en hoe zorgen we ervoor dat u het beste advies krijgt voor uw situatie?

Voorbereiding hypotheekadvies

Met een goede voorbereiding van het hypotheekadvies gesprek kunnen wij u het snelst duidelijkheid verschaffen van uw mogelijkheden.

Wat kost een hypotheekadvies?

Een eerste hypotheekadvies is altijd gratis en vrijblijvend. Daarin leggen u graag uit waarom en vooral wanneer u betaalt voor uw hypotheekadvies.

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Barendrecht? Of heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier of bel naar 0180 513 069. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste hypotheekoplossing.

 • Deskundig en ervaren
 • Persoonlijke aanpak
 • Breed scala aan hypotheekproducten
 • Volledige begeleiding
 • Transparantie

  Verschillende soorten hypotheken

  Elke maand hetzelfde brutobedrag betalen?

  In de toekomst lagere maandlasten?

  Elke maand alleen rente betalen?

  Energiebesparende maatregelen financieren?

  Een hypotheek voor je eerste huis?

  Als senior een hypotheek afsluiten?

  Wij helpen u graag met het vinden van een passende hypotheek bij uw wensen en uw situatie.

  afspraak maken

  Bereken uw maximale hypotheek

  Met onze hypotheek calculator krijgt u een indicatie van uw maximale hypotheek. Maar, hypotheken zijn maatwerk. Maak dus altijd een afspraak om te bespreken wat bij uw persoonlijke situatie past.

  Kan ik dit huis betalen?

  Bereken snel of uw droomhuis binnen handbereik ligt.

  Bereken of u dit huis kunt betalen

  Wat worden mijn maandlasten?

  Heeft u een leuke woning gevonden en bent u benieuwd wat uw maandlasten worden? Check het met onze tool.

  Onze hypotheek partners

  Veelgestelde vragen

  Een hypotheekadviseur is een professional die gespecialiseerd is in het verstrekken van advies en begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek. Ze helpen klanten bij het begrijpen van de verschillende hypotheekopties, beoordelen hun financiële situatie, en bieden advies op maat om hen te helpen de meest geschikte hypotheek te vinden. Daarnaast ondersteunen ze bij het invullen van de benodigde papieren en zorgen ze voor een soepel verloop van het hypotheekproces.

  Een eerste hypotheekgesprek is altijd vrijblijvend en zijn dus geen kosten aan verbonden. Uw adviseur legt u graag uit waarom en vooral wanneer u betaalt voor uw hypotheekadvies.

  Deskundigheid en ervaring

  Wij beschikken over een team van ervaren hypotheekadviseurs die goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de hypotheekmarkt. Met hun uitgebreide kennis en expertise kunnen ze u voorzien van betrouwbaar en up-to-date advies.

  Persoonlijke aanpak

  Wij geloven in een persoonlijke benadering. We luisteren naar uw specifieke wensen, doelen en financiële situatie, zodat we een hypotheekadvies op maat kunnen bieden dat perfect aansluit bij uw behoeften.

  Breed scala aan hypotheekproducten

  We hebben toegang tot een breed scala aan hypotheekproducten van verschillende geldverstrekkers. Dit stelt ons in staat om te zoeken naar de hypotheek die het beste past bij uw situatie en voorkeuren. We vergelijken verschillende opties om ervoor te zorgen dat u de meest gunstige voorwaarden en tarieven krijgt.

  Volledige begeleiding

  Het afsluiten van een hypotheek kan een complex proces zijn, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Ons team begeleidt u stap voor stap door het hele proces, vanaf het verzamelen van de benodigde documenten tot aan het indienen van de aanvraag en de afhandeling ervan.

  Transparantie

  Bij Koos Rook Financiële Diensten streven we naar volledige transparantie. We leggen duidelijk uit welke stappen er genomen moeten worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. U krijgt een helder beeld van de financiële aspecten van uw hypotheek, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

  Klanttevredenheid

  We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Onze klantgerichte aanpak en het streven naar de beste oplossingen voor u maken ons tot een betrouwbare partner in uw hypotheektraject.

  Bij Koos Rook Financiële Diensten geloven we in maatwerk. We begrijpen dat geen enkele situatie hetzelfde is en daarom bieden we persoonlijk hypotheekadvies dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een starter bent, een nieuwe woning wilt kopen of uw huidige hypotheek wilt oversluiten, wij staan voor u klaar. We begeleiden u stap voor stap door het hele proces, van de eerste oriëntatie tot aan de uiteindelijke afsluiting van de hypotheek.

  Onafhankelijk hypotheekadvies, waar wij als adviseur voor staan, impliceert advies zonder belangenconflicten en zonder binding aan een specifieke hypotheekaanbieder of financiële instelling. Bovendien hebben wij toegang tot diverse hypotheekaanbieders en kunnen wij objectief advies verstrekken. Hierbij houden wij rekening met de individuele behoeften en financiële situatie van de klant. Ons doel is om de klant te assisteren bij het vinden van de meest geschikte hypotheek, met de beste voorwaarden en tarieven.

  Voor relaties van RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht is één van onze hypotheekadviseurs Michel van den Brink een aantal dagen per week aanwezig op het kantoor in Barendrecht.

  Op deze manier kunnen makelaar en hypotheekadviseur zowel de aan- en verkoop als financiering van een nieuwe woning snel en op maat regelen.

  Liever een gesprek buiten kantoortijden of ’s avonds? Dan kan dit op afspraak. Neem dan contact op via hypotheken@koosrook.nl of bel naar 0180 513 069.

  Bezoekadres:
  RE/MAX Makelaarsgroep Barendrecht
  Dorpsstraat 50
  2992 BE Barendrecht

  Contactpersoon:
  Michel van den Brink (Vennoot en Hypotheekadviseur in Barendrecht)
  michel@koosrook.nl
  0180 513 069

  Maak een afspraak

  Een goede voorbereiding is het halve werk.Hieronder een korte opsomming wat u mee kunt nemen:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Recente salarisstrook
  • Pensioenoverzicht
  • Overzichten van leningen en kredieten
  • Werkgeversverklaring
  • Bent u Zelfstandig ondernemer? Neem dan de aangifte inkomstenbelasting of jaarrekening van de laatste drie jaar mee.
  • Neem gegevens van de betreffende woning mee. Dus ook het voorlopig koopcontract.
  • Hypotheek oversluiten? Neem dan de gegevens van uw huidige hypotheek mee.

  Het is tevens van belang om vooruit te kijken en reeds te overdenken welke aspecten voor u van belang zijn. Aspecten die mogelijk van invloed kunnen zijn op uw financiële situatie in de toekomst. Daarom is het raadzaam om tijdig stil te staan bij onderwerpen die u waardevol acht.

  Om te bepalen hoeveel u kunt lenen, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Enkele belangrijke factoren zijn:

  Inkomen: Uw inkomen speelt een cruciale rol bij het bepalen van uw leencapaciteit. Over het algemeen geldt dat hoe hoger uw inkomen is, hoe meer u kunt lenen. Hypotheekverstrekkers hanteren meestal een maximale leenverhouding ten opzichte van uw inkomen.

  Uitgaven en schulden: Naast uw inkomen worden tevens uw uitgaven en eventuele andere schulden in acht genomen. Hierbij worden lopende leningen, creditcardschulden en andere financiële verplichtingen zorgvuldig meegewogen, aangezien deze van invloed kunnen zijn op uw leencapaciteit.

  Spaargeld en eigen middelen: Het hebben van spaargeld en eigen middelen kan van invloed zijn op de hoeveelheid lening die u kunt verkrijgen. Sommige hypotheekverstrekkers kunnen een minimumbedrag aan eigen inbreng vereisen.

  Rente en looptijd: De rentetarieven en de looptijd van de lening hebben invloed op de maandelijkse betalingen. Een hogere rente of een kortere looptijd kan de leencapaciteit verminderen.

  Echter is het raadzaam om contact op te nemen met een hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Dit om een nauwkeurige berekening te laten maken op basis van uw specifieke situatie. Wij kunnen u helpen om een beter inzicht te krijgen in hoeveel u kunt lenen en welke hypotheekmogelijkheden het beste bij u passen.

  Op deze pagina vindt u een handige tool waarmee u eenvoudig uw maximale hypotheek kunt berekenen. Met onze hypotheek calculator krijgt u een indicatie van de mogelijkheden. Echter, het is belangrijk om te benadrukken dat hypotheken maatwerk zijn. Daarom adviseren wij u ten zeerste om een afspraak te maken met één van onze ervaren hypotheekadviseurs. Zij kunnen samen met u bespreken welke hypotheek het beste past bij uw persoonlijke situatie. Kortom, gebruik onze calculator als startpunt, maar laat u altijd deskundig adviseren voor een hypotheek op maat.

  Er zijn verschillende hypotheekvormen beschikbaar, waarvan de meest voorkomende zijn:

  1. Annuïteitenhypotheek: Bij een annuïteitenhypotheek betaalt u gedurende de looptijd een vast bedrag per maand, waarbij een deel bestaat uit rente en een deel uit aflossing. In de loop der tijd neemt het aflossingsdeel toe, terwijl het rentedeel afneemt. Hierdoor blijven de maandelijkse betalingen constant.
  2. Lineaire hypotheek: Bij een lineaire hypotheek lost u gedurende de looptijd een vast bedrag per maand af. Hierdoor daalt het openstaande hypotheekbedrag lineair. De rente wordt berekend over het resterende bedrag, waardoor de maandelijkse betalingen geleidelijk afnemen.
  3. Aflossingsvrije hypotheek: Bij een aflossingsvrije hypotheek betaald u gedurende de looptijd alleen rente. U lost het hypotheekbedrag niet af. Aan het einde van de looptijd moet u het volledige hypotheekbedrag in één keer terugbetalen. Dit type hypotheek heeft lagere maandelijkse betalingen. Maar brengt wel het risico met zich mee dat u aan het einde van de looptijd met een restschuld blijft zitten.
  4. Spaarhypotheek: Een spaarhypotheek is een hypotheekvorm waarbij u gedurende de looptijd zowel rente als premie betaalt voor een levensverzekering of kapitaalverzekering. Ten eerste wordt de premie gebruikt om vermogen op te bouwen. Daarnaast wordt dit vermogen aan het einde van de looptijd gebruikt om de hypotheek af te lossen. Bovendien is het rentedeel van de hypotheek fiscaal aftrekbaar. Kortom, met een spaarhypotheek bouwt u vermogen op en profiteert u van fiscale voordelen.
  5. Beleggingshypotheek: Een beleggingshypotheek is vergelijkbaar met een spaarhypotheek. Maar in plaats van een levensverzekering wordt er belegd. De beleggingsopbrengsten worden gebruikt om aan het einde van de looptijd de hypotheek af te lossen. Dit type hypotheek brengt beleggingsrisico’s met zich mee.
  6. Verduurzaamhypotheek:Met een verduurzaamhypotheek, ook wel bekend als duurzaamheidshypotheek, kunt u een lening verkrijgen voor de aankoop van een energiezuinige woning of voor het verduurzamen van uw huidige huis. Ten eerste biedt deze lening de mogelijkheid om geld te lenen tegen een lagere rente. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor rentekorting. Dit is afhankelijk van het energielabel en de ECP-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt) van uw woning. Bovendien stelt de verduurzaamhypotheek u in staat om de benodigde financiering te verkrijgen voor de energiebesparende maatregelen die u wilt uitvoeren in uw woning. Kortom, met een verduurzaamhypotheek kunt u investeren in een energiezuinige toekomst voor uw huis met financiële voordelen.

  De NHG-regeling, oftewel de Nationale Hypotheek Garantie, biedt huizenkopers in Nederland belangrijke voordelen. Allereerst zorgt NHG voor meer zekerheid bij het afsluiten van een hypotheek. Daarnaast opent NHG de deur naar gunstigere voorwaarden, waaronder een lagere rente en uitgebreidere leningsmogelijkheden. Kortom, met NHG geniet u als huizenkoper van extra financiële voordelen en een veiliger hypotheektraject.

  Het afsluiten van een hypotheek met NHG brengt wel kosten met zich mee. Bijvoorbeeld een eenmalige NHG-premie die een percentage van het hypotheekbedrag bedraagt. Deze premie kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

  Het doel van de NHG-regeling is om huizenkopers meer zekerheid te bieden en hen te helpen verantwoord een hypotheek af te sluiten. Het draagt bij aan een stabiele en betrouwbare woningmarkt.

  We zoeken graag voor u uit of het interessant is om uw huidige hypotheek over te sluiten. Door veranderingen in hypotheekrente en de waarde van woningen kunt u wellicht uw woonlasten verlagen. Mogelijk kunt u extra geld beschikbaar krijgen voor aanpassingen in uw woning. Echter bestaat er ook de mogelijkheid dat u vrij beschikbaar geld kunt opnemen.

  Uw hypotheekadviseurs

  Michel van den Brink Koos Rook Financiele Diensten

  Michel van den Brink

  Vennoot en Hypotheek
  Adviseur

  0180 513 069
  06 542 538 21
  michel@koosrook.nl

  Peter Rebergen Koos Rook Financiele Diensten

  Peter Rebergen

  Vennoot en Senior
  Adviseur

  0180 513 069
  06 542 881 15
  peter@koosrook.nl

  Jan Smits - Koos Rook Financiële Diensten

  Jan Smits

  Certified Financial Planner CFP® en Financieel Adviseur

  0180 513 069
  06 299 035 42
  jan@koosrook.nl

  Hilde Versluis - Koos Rook Financiele Diensten

  Hilde Versluis

  Backoffice medewerkster hypotheken

  0180 513 069
  hilde@koosrook.nl

  Marielle van Dam Koos Rook Financiele Diensten

  Mariëlle van Dam

  Backoffice medewerkster hypotheken

  0180 513 069
  marielle@koosrook.nl

  Arlette Bos - Koos Rook Financiele Diensten

  Arlette Bos

  Backoffice medewerkster hypotheken

  0180 513 069
  arlette@koosrook.nl