Persoonlijke Financiële Planning – Onderneming en Personeel

De risico’s voor uw onderneming kunt u deels verzekeren. Ook als het gaat om uw medewerkers. Er zijn kostenposten die u incalculeert en zelf draagt, voor andere kosten treft u voorzieningen. Een goed voorbeeld hiervan is een pensioenregeling voor uw mensen. Al met al zorgt financiële rust ervoor dat u als ondernemer kunt doen waar het u allemaal om is begonnen: een winstgevend bedrijf bouwen nu en in de toekomst.

Maak een afspraak
Gecertificeerd planner

Bij ziekte van medewerkers kunt u de verplichting om het loon door te betalen, verzekeren. Net als de oudedagsvoorziening voor uw medewerkers. Goed werkgeverschap uit zich in zorg voor uw mensen met een gedegen pensioenregeling, waarbij gezinsleden van een medewerker ook bij overlijden kunnen vertrouwen op uitkering daarvan.

Toekomst voor u en uw organisatie

U wilt uiteraard dat uw onderneming financieel gezond wordt en blijft. Maar vergeet ook niet uw eigen toekomst. Financiële gezondheid is voor u en uw gezin ook belangrijk.
De inkomsten van uw onderneming dienen winstgevend te zijn, maar ook moet u een vermogen opbouwen voor uw eigen toekomst.

Bij ondernemen kunnen onvoorziene omstandigheden gebeuren. U kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken of overlijden. Wij adviseren u graag over uw huidige situatie en wat er voor de toekomst nodig is om financieel gezond te blijven.

Wat betekent financiële rust?

Als alles financieel goed geregeld is heeft u financiële rust. Hierdoor kunt u zich beter focussen op uw onderneming en op ondernemen. Deze financiële rust creëert u door de huidige en toekomstige risico’s te verzekeren. Ook voor uw medewerkers. Denk hierbij aan een pensioenregeling en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Stappenplan

Plan van aanpak

Stap 1: Kennismaking
Graag maken wij persoonlijk kennis met u en inventariseren uw behoefte. Ook verzamelen wij alle gegevens die nodig zijn om een plan op te stellen.

Stap 2: Analyseren en opstellen Financieel Plan
De adviseur gaat alle gegeven uitgebreid analyseren en een Financieel Plan opstellen op basis van uw wensen en behoeften.

Stap 3: Bespreken Financieel Plan
Wij nemen samen met u het Financieel Plan door en geven daarbij de bijbehorende adviezen.

Stap 4: Advies op maat
Aan de hand van de gegeven adviezen ondernemen wij actie en bemiddelen hierin voor u.

  Gecertificeerde adviseurs

  Persoonlijk contact

 Advies op maat

Wat kost het advies?

Wij houden van duidelijkheid en geen onverwachte verrassingen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. In een persoonlijk adviesgesprek krijgt u volledig inzicht in de kosten van uw aanvraag. Hier vindt u onze tarieven.

Soorten hypotheken
CFP logo

Heeft u een vraag?

Onze specialisten zijn zeer ervaren in financiële planning en zijn gecertificeerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Dit keurmerk staat voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van financiële planning.

Wilt u een afspraak maken voor advies over uw financiële planning? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Maak een afspraak

Uw adviseurs

Jan Smits

Certified Financial Planner CFP®

0180 513 069
06 104 041 03
jan@koosrook.nl

Neem contact op

Peter Rebergen

Senior Adviseur

0180 513 069
06 542 881 15
peter@koosrook.nl

Neem contact op