Zilvervloot Sparen!

Zilvervloot Sparen is terug

Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Per kind mag 1 Zilvervloot Sparen geopend worden. Iedereen mag meesparen, dus ook oma’s en opa’s. Met € 50 per maand heb je het jaarlijkse maximumbedrag al bij elkaar gespaard. U kunt uw kind ook toestemming geven om de rekening zelfstandig te gebruiken. Uw kind kan dan naast geld storten ook opnemen.

Naast de variabele rente ontvangt u een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

  • Sparen voor uw kind of kleinkind
  • Aantrekkelijke rente en tot 10% premie
  • Leer uw (klein)kind sparen

 

Leren sparen

Uw (klein)kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening.
Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Enige voorwaarde is dat er tot aan de 18e verjaardag van het kind geld op de rekening blijft staan. Uw (klein)kind krijgt dan 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen.

Geld opnemen

Tussentijds opnemen kan bij Zilvervloot Sparen altijd door de wettelijke vertegenwoordiger en is kosteloos. De wettelijke vertegenwoordiger is de aanvrager van de rekening; de ouder(s) of verzorger(s) van het kind. Over de tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd. De rekening helemaal opheffen kan ook. Bij het tussentijds opheffen van de Zilvervloot Sparen verrvalt de premie.