Vernieuwde Koos Rook app beschikbaar!

vernieuwde-app-koosrook

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van de vernieuwde app van Koos Rook Financiële Diensten. Wij hebben een aantal dingen toegevoegd en gewijzigd om het voor u gemakkelijk te maken.

Wat is er nieuw?

De app is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u via de app diverse zaken regelen zoals het melden van een schade, wijzigingen doorgeven, een afspraak maken en u kunt er alles vinden over onze dienstverlening.
Ook is er een pdf-scanner aanwezig om uw documenten in een handomdraai in te scannen en u kunt er onze contactgegevens terugvinden. Handig dus! Ook als u onderweg of op vakantie bent.
 

Waar kan ik de app downloaden?

De app is voor iedereen toegankelijk en u kunt de app gratis downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store voor Android.

Koos-Rook-vernieuwde-app-2023

Ziet u de oude app nog?

Had u de app al op uw telefoon staan en ziet u nog de uitstraling van onze oude app? Sluit de app dan even goed af en start hem weer opnieuw op. Als het goed is ziet u dan onze vernieuwde app.

Wij zullen de app geregeld evalueren en met functionaliteiten aanvullen waar mogelijk. Daarnaast voldoet de app aan de eisen die zijn gesteld rondom digitale toegankelijkheid. Dit betekent dat deze voor iedereen toegankelijk is.

Vragen over de app?

Heeft u nog vragen omtrent de app? Of mist u iets? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!
Contact