Social Media

Het zal u niet zijn ontgaan dat er de laatste tijd veel gaande is in de financiële markten en alles wat hiermee te maken heeft. Door alle problemen met Eurolanden zoals bijvoorbeeld Griekenland zit de economie in zwaar weer, worden er slechte beleggingsresultaten gehaald en is de politiek bezig om een inhaalslag te maken met bezuinigingen die vooral u als consument in de portemonnee zullen raken.

Verder zal er in de financiële dienstverlening per 1 januari 2013 ook weer het een en ander gaan veranderen. Als deze wet wordt goedgekeurd gaat er 1 januari a.s. een provisieverbod gelden voor complexe producten zoals hypotheken, pensioenen en overlijdensrisicoverzekeringen. Dit betekent dat verzekeraars geen provisie meer in het product mogen stoppen waardoor het product zelf goedkoper zal worden. Maar uw adviseur zal rechtstreeks met u een afspraak willen maken over de beloning voor zijn werkzaamheden in de vorm van een beloningsfee, abonnement of andere vormen.

Zeker is in ieder geval dat er de komende tijd voldoende zal veranderen voor ons als kantoor maar ook zeker voor u als consument. Uiteraard willen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van deze ontwikkelingen via nieuwsbrieven en persoonlijke gesprekken. Maar om nog sneller met u als klant te kunnen communiceren zijn wij inmiddels ook actief op het gebied van Social Media via Facebook en Twitter.

Indien u ook via Twitter op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen kunt u ons volgen via @koosrook. Heeft u zelf een Facebook pagina, dan kunt u ons volgen via onze pagina op Facebook. Door te klikken op onderstaande link en “Vind ik leuk” aan te vinken blijft u op de hoogte van het laatste nieuws:

www.facebook.com/pages/Koos-Rook-Verzekeringen/297802770309231

Uiteraard kunt u altijd met ons contact opnemen als u vragen heeft over bovenstaande onderwerpen.