Voor de zevende keer de beste bank volgens de Consumentenbond

RegioBank Koos Rook FInanciële Diensten

In een recente enquête uitgevoerd door de Consumentenbond, waarbij 13.000 consumenten hun mening gaven, hebben onze klanten ons een indrukwekkende score van 9,4 toegekend voor algehele tevredenheid. Bovendien heeft RegioBank, voor het zevende achtereenvolgende jaar, op alle onderdelen uitmuntende beoordelingen ontvangen.

De nadruk op persoonlijke service blijkt essentieel

In de recente studie van de Consumentenbond, waarbij deelnemers hun mening gaven over verschillende aspecten zoals klantenservice, communicatie, kosten, en online en mobiele bankdiensten, scoorde RegioBank op bijna alle vlakken uitzonderlijk goed. Dit onderstreept hoezeer onze klanten de combinatie van persoonlijke aandacht en moderne banktechnologieën waarderen. Juist daarom hechten wij veel waarde aan de fysieke nabijheid van onze adviseurs tot onze klanten. Voor elke vraag of advies kunnen klanten gemakkelijk bij ons binnenstappen.

Bron: RegioBank

Meerdere prijzen voor RegioBank 

Natuurlijk zijn we blij en trots dat het ons gelukt is om samen met alle zelfstandig adviseurs zo’n hooggewaardeerde dienstverlening te bieden. We vinden het minstens zo belangrijk dat we deze waardering ook vast (blijven) houden. Daarom zetten we al jaren alles op alles om ons serviceniveau vast te houden en waar mogelijk te verbeteren.

Dat onze klanten dit ook zo ervaren, blijkt uit de klanttevredenheidsprijzen die we de afgelopen jaren wonnen.

  • In 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018 en 2017 beoordeelden klanten ons met het hoogste cijfer in het panelonderzoek van de Consumentenbond.
  • In 2023, 2022, 2021, 2019 en 2017 staan we in de top 3 ‘Klantvriendelijkste bank’ door onderzoeksbureau MarketResponse.

Bron: Regiobank

Vragen over bankzaken?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat wij als RegioBank voor jou kunnen betekenen? Onze Adviseurs helpen je graag met het kiezen van de producten die het beste bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

Wij adviseren het om een afspraak te maken met één van onze adviseurs om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt een afspraak maken via 0180 513069 of klik op onderstaande button.

Neem contact op