OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE STAGE?

OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE STAGE?

Stagiair(e) HBO – richting Communicatie/Marketing/Social Media/Media

Bedrijf                  AdviesNet.nl
Locatie                 n.o.t.k.
Duur                     24 – 32h per week, 6 maanden

Het bedrijf
AdviesNet.nl is een samenwerkingsverband van 5 onafhankelijke advieskantoren, verspreid door Nederland. Via onze internetsite bieden we onze relaties de mogelijkheid om verzekeringszaken online te regelen: snel, gemakkelijk en voordelig. Daarnaast bieden we de mogelijkheid van persoonlijk contact met een onafhankelijk adviseur in de buurt. Een unieke combinatie van het gemak van de zaken zelf regelen plus de zekerheid van een betrokken specialist.

De uitdaging
AdviesNet.nl gaat haar dienstverlening uitbreiden en de focus naar de zakelijke markt verschuiven. Om hier succesvol te worden zullen we starten met de aanpassing
van de internetsite om vervolgens de vindbaarheid van de site te optimaliseren, het aantal bezoekers en succesvolle transacties structureel te verhogen.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die de uitdaging aandurft om dit project zelfstandig op te pakken. Als eindverantwoordelijke ga je samen met onze webdesigner aan de slag om de site aan te pakken om deze vervolgens actief te voorzien van updates en nieuwsberichten. Daarnaast stel je een duidelijk plan op voor het optimaliseren van de vindbaarheid van de site en de uitvoering hier van. Vanzelfsprekend ben je ook actief op andere social media om de bezoekersaantallen te verhogen.

Spreekt dit je aan en ben je op zoek naar een stage met duidelijk meetbare resultaten neem dan nu contact met ons op!

Het profiel
HBO werk- en denkniveau
Ervaring met SEO
Affiniteit met zakelijk dienstverlening
Commercieel
Zelfstandig
Creatief
Vlotte pen

Contact
Voor meer informatie bel 0180-513069. Heb je interesse? Stuur een brief met CV aan Michel van den Brink (michel@koosrook.nl)