Interessante mogelijkheden voor uw hypotheek

Hypotheek oversluiten

Weet u wat u nu voor financieel voordeel uit uw hypotheek kunt halen?

Met de huidige extreem lage rentestanden en de extreem hoge huizenprijzen ontstaan er voor woningbezitters met een hypotheek interessante mogelijkheden om financieel voordeel te halen.

 

 

Hypotheek oversluiten tegen lagere rente

Afhankelijk van hoe lang uw hypotheek loopt, kan het zeer interessant zijn om over te sluiten tegen de huidige lage rente. Dat levert u maandelijks financieel voordeel op.

En als er sprake is van overwaarde zou u zelfs die overwaarde kunnen gebruiken voor een verbouwing of ook voor iets anders gebruiken. Zelfs dan zouden uw maandlasten nog wel eens lager kunnen worden.

Verhuisplannen nu waar maken

Als u al langer loopt na te denken over het verhuizen naar een andere, leukere of beter passende woning, is dit waarschijnlijk het moment om dat ook echt te doen.

De huidige marktwaarde van uw huis kon wel eens een positieve verrassing voor u zijn. En de overwaarde op de hypotheek kunt u dan gebruiken voor een nieuwe hypotheek. En de rente voor een nieuwe hypotheek is op dit moment extreem laag.

Uw huis verduurzamen en energie besparen

Er zijn interessante mogelijkheden om energiebesparende maatregelen via uw hypotheek te financieren. Met name met de aanschaf van zonnepanelen kunt u snel uw energiekosten verlagen. Met de huidige lage hypotheekrente betekent dit dat uw maandlasten enorm zullen meevallen.

Praat even met onze hypotheekadviseurs en u weet precies waar u aan toe bent

Als een van de bovengenoemde mogelijkheden u aanspreekt, maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs om uw persoonlijke situatie te bespreken. Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Maak nu een vrijblijvende afspraak