Kunnen wij u van uw administratieve kopzorgen verlossen?

Administratiekantoor Koos Rook

Voor veel kleine en middelgrote ondernemers is het bijhouden van de administratie een echte kopzorg. U wilt zich concentreren op het zakendoen en het runnen van uw bedrijf. Daarin stopt u al uw kostbare tijd. De administratieve rompslomp die nu eenmaal hoort bij de bedrijfsvoering is vaak een extra belasting. Maar u ontkomt er niet aan.

Koos Rook Financiële Diensten maakt uw leven makkelijker

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratieve rompslomp. U stuurt uw documenten door en wij zorgen voor een goede boekhouding. Ook salarisadministratie en aangiften van omzetbelasting en inkomstenbelasting regelen we voor u. En u kunt op ieder moment compleet inzicht krijgen in uw financiële situatie

Online boekhouden is de simpelste oplossing

Koos Rook Financiële Diensten heeft een online omgeving waarin we uw administratie kunnen verwerken. U scant uw bonnetjes, facturen en andere documenten in en ze worden automatisch door ons verwerkt. Het is zelfs mogelijk om inkomende facturen automatisch te laten herkennen in het digitale systeem.

Een nieuwe start voor uw administratie in 2020?

De start van een nieuw jaar is misschien wel de beste aanleiding om uw administratie anders aan te pakken. De specialisten van Koos Rook vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Gebruik het contactformulier van de website of bel even met 0180-513069 voor het maken van een afspraak.