Genieten van een heerlijke zomervakantie?

reisverzekering nederland

Met een reisverzekering ben je vrij van zorgen

De vakantietijd is aangebroken. En we hebben allemaal behoefte om er even uit te zijn. De gedachten te verzetten. Zorgeloos te genieten. Ook al zorgt Corona ervoor dat je niet helemaal zorgenvrij bent. Neemt niet weg dat we gewoon vakantie vieren.

Waarom is een reisverzekering belangrijk?

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor schade, diefstal en medische kosten. Zeker als je naar het buitenland gaat is de verzekering voor medische kosten belangrijk. Je ziektekostenverzekering dekt vaak niet de hoge kosten van medische zorg.

Ook als je in Nederland op vakantie gaat is een reisverzekering nuttig

Je reisverzekering dekt namelijk je bagage, schade aan je verblijf en onverwachte verblijfskosten. Je zorgkosten zijn gedekt door je ziektekostenverzekering.

  • Bagage
    Verlies, diefstal of schade van kostbare spullen is gedekt, zoals je fotocamera, je smartphone, je sieraden of je fiets. Zodra je met je koffer naar de auto loopt valt je bagage niet meer onder je inboedelverzekering.
  • Schade aan je verblijf
    Als er per ongeluk schade ontstaat aan je vakantiehuisje of je hotelkamer dan valt dat niet onder je aansprakelijkheidsverzekering. Wèl is dat gedekt door je reisverzekering. Zelfs de kosten voor het verlies van de sleutel van de accommodatie.
  • Onverwachte extra vervoers- en verblijfkosten
    Stel dat je door autopech een dag langer op je vakantieadres moet blijven. Deze onverwachte kosten voor extra verblijf zijn dan verzekerd. Je kunt je reisverzekering ook uitbreiden met ‘automobilistenhulp’ waarmee je hulp en vervangend vervoer krijgt als je auto tijdens de vakantie kapot gaat.

Wil je weten welke reisverzekering het beste is voor jouw vakantie? Neem even contact op met de verzekeringsadviseurs van Koos Rook Financiële Diensten. Het snelst is even te bellen met 0180 – 513069.

We wensen je een fijne zorgeloze vakantie!