Wat wenst u voor de buurt?

buurtwens

Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken, dát is waar het bij RegioBank om draait. Wij dragen ons steentje bij door te bouwen aan een fijne, leefbare buurt. En dat doen we graag samen met u. Deel daarom uw buurtwens met ons, dan laten wij die mogelijk in 2022 in vervulling gaan!

Een opknapbeurt voor het buurthuis, fijne speeltuin in de buurt of duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk wensen die dankzij de hulp van buurtbewoners, RegioBank, de Zelfstandig Adviseurs en partners al zijn uitgekomen.

Heeft u ook een buurtwens? Deel deze dan met ons. Of loop even langs bij ons kantoor en schrijf de wens op de wenskaart die daar klaarligt.

Ik wil mijn wens doorgeven!

Geef uw buurtwens via e-mail aan ons door en -indien u betrokken wilt worden bij de realisatie- uw naam, postcode, e-mailadres en telefoonnummer. Indien u deze gegevens meestuurt, wordt u mogelijk benaderd door uw Zelfstandig Adviseur.

Als u tussen 18 december en 31 januari uw buurtwens indient, dan laten wij deze mogelijk komend jaar in vervulling gaan via onze programma’s Samen voor de buurt of het VoordeBuurt Fonds.

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.