Bereken zelf hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten

Hypotheek oversluiten

Hoeveel kunt u besparen op woonlasten door oversluiten van uw hypotheek?

Met de huidige extreem lage hypotheekrente, zo rond de 1%, kunnen veel woningbezitters flink besparen op hun woonlasten. Door uw bestaande hypotheek te vervangen door een nieuwe, tegen de huidige (veel) lagere rente, kunt u direct financieel voordeel behalen. Omdat de hypotheekregels zijn verruimd kunnen ook 55-plussers of gepensioneerden profiteren!

Doe nu de online oversluitcheck

Als u snel een idee wilt hebben hoeveel u kunt besparen, doe dan de online oversluitcheck. Dan heeft u in ieder geval een idee van de besparingsmogelijkheden.

BEREKEN UW BESPARING

Of maak een vrijblijvende afspraak

Om concreet te weten welke voordelen oversluiten van uw hypotheek heeft in uw persoonlijke situatie kunt u het beste een afspraak maken met één van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Koos Rook Financiële Diensten.

Profiteren van de overwaarde van uw woning

Door de waardestijging van de huizen in de afgelopen jaren is ook de marktwaarde van uw huis waarschijnlijk flink gestegen. Die meerwaarde kunt u waarschijnlijk gebruiken om bij het oversluiten van uw hypotheek geld vrij te maken voor een verbouwing of voor het energiezuiniger maken van uw huis.

De hypotheekadviseurs van Koos Rook Financiële Diensten bekijken graag welke mogelijkheden er zijn voor uw persoonlijke situatie.