Advies Award gaat door

Wordt Koos Rook Financiële Diensten beste financieel adviesbureau van Zuid Holland?

Koos Rook Financiële Diensten is als een van de drie beste financieel advieskantoren uit de provincie Zuid Holland genomineerd voor de VVP Advies Award 2020, een prijs voor het meest klantvriendelijke advieskantoor. Rond 28 augustus a.s. wordt bekendgemaakt wie van de drie kantoren als beste uit de provincie doorgaat naar de landelijke finale. Koos Rook Financiële Diensten heeft een videopresentatie ingezonden voor deze provinciale verkiezing.

Verkiezing Advies Award 2020 gaat door

Toen de omvang en de reikwijdte van de Coronacrisis bekend werd, is besloten om het verkiezingsproces uit te stellen. Omdat juist in deze moeilijke tijden de rol van financieel adviesbureaus belangrijk is, besloot de jury om de verkiezing wel door te laten gaan, zij het in gewijzigde vorm. Verkiezing en uitreiking worden volledig uitgevoerd volgens de RIVM richtlijnen. Op 16 september pitchen de provinciale winnaars voor een plek in de landelijke finale. Op 7 oktober 2020 zal de landelijke finale in digitale vorm plaatsvinden. De winnaars van de provinciale voorronden krijgen de prijs persoonlijk op kantoor uitgereikt.

Videoboodschap Koos Rook Financiële Diensten onderstreept belang persoonlijke relatie

Om duidelijk te maken wat het geheim is van de langdurige persoonlijke relatie die Koos Rook Financiële Diensten heeft met zijn klanten, komt een aantal klanten aan het woord. Zij vertellen hoe belangrijk die persoonlijke relatie is en wat zij in het bijzonder waarderen aan de benadering van de medewerkers van Koos Rook. De vier vennoten Peter Rebergen, Denny Trouwborst, Arie van Ommen en Michel van den Brink leggen uit hoe zij met hun medewerkers er alles aan doen om de klanten zo tevreden te stellen dat zij Koos Rook aanbevelen bij hun relaties.

Selectie door de vakjury van de VVP Advies Award

Bij de selectie van Koos Rook Financiële Diensten als een van de drie beste kantoren van de provincie Zuid Holland oordeelt de jury: “een excellent advieskantoor dat boven het gemiddelde uitsteekt, het adviesvak een positieve boost geeft en een inspirerend voorbeeld is voor vakgenoten.