Klantportaal inzake aangifte inkomstenbelasting 2022

Aangifte-inkomstenbelasting-2022
Home » Administratie » Klantportaal inzake aangifte inkomstenbelasting 2022

 

Waarschijnlijk heeft u al van de belastingdienst een brief ontvangen, of u ontvangt deze nog, met de mededeling om uw aangifte inkomstenbelasting te doen.

Als u vorig jaar de aangifte inkomstenbelasting via ons kantoor heeft laten verzorgen, dan heeft u de stukken toen bij ons aangeleverd via het klantportaal of via de mail of papier.

Ook dit jaar kunt u weer gebruik maken van het klantportaal. Hiervoor krijgt u a.s. vrijdag 10 februari 2023 een mail van klantportaal@nextens.nl waarin staat dat de checklist 2022 klaar staat. Door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u de stukken uploaden.

Als u de gebruikersnaam vergeten bent dan kunt u die opvragen bij ons kantoor. Het wachtwoord weten wij niet, deze moet u dan opnieuw aanvragen via Nextens.

Heeft u nog geen klantportaal dan kunnen wij u hiervoor aanmelden. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wilt u dat wij uw aangifte inkomstenbelasting weer verzorgen? Upload dan de stukken in het klantportaal en klik op voltooien. Wij nemen de aangifte inkomstenbelasting in behandeling.

Mocht u toch de stukken op papier willen aanleveren dan kan dit uiteraard ook.

Nog niet eerder uw aangifte inkomstenbelasting via ons laten verzorgen?

En weet u niet waar u moet beginnen? Of vindt u het lastig waar u allemaal op moet letten bij het invullen van uw belastingaangifte?Wij willen helpen u hier graag mee!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op